Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας βράβευσε την Μαρί Κυριακού

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας βράβευσε την Μαρί Κυριακού

Για το σημαντικό κοινωνικό της έργο και την ανιδιοτελή προσφορά της στα παιδιά βράβευσαν την Μαρί Κυριακού, οι σπουδαστές και σπουδάστριες του Τομέα Παιδαγωγικών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, στην λαμπερή 24η Έκθεση Σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Ν. Προαστίων!

Στις υπερσύγχρονες και υψηλής αρχιτεκτονικής εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ομίλου που ηγείται και πρωτοπορεί στην Ελλάδα από το 1957, στη Λ. Βουλιαγμένης 57, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, απένειμε τιμητική πλακέτα στη συγγραφέα και παρουσιάστρια της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», κα Μαρί Κυριακού, σε μια μοναδική εκδήλωση, στην οποία πρωταγωνίστησαν η κοινωνική ευαισθησία και η προσφορά.

«Είναι φοβερά τιμητικό το γεγονός ότι οι ίδιοι οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας ζήτησαν να μου απονείμουν αυτό το βραβείο. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη νεολαία μας, γιατί είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά θέματα», δήλωσε σχετικά με τη βράβευση η κα. Μαρί Κυριακού, ενώ ο κ. Σοφοκλής Ξυνής επεσήμανε: «Είναι γνωστή η προσφορά της κας Κυριακού και νομίζω ότι ήταν μία διάκριση, την οποία οφείλαμε να απονείμουμε».

Η συμβολική αυτή βράβευση της κας Μαρί Κυριακού που είχε ως στόχο να αναδείξει τον εθελοντισμό και τον καταλυτικό του ρόλο στην κοινωνική συνοχή, έρχεται ως επιστέγασμα στο σημαντικό έργο Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης που επιτελεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ 58 χρόνια τώρα.

Δείτε το ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=7qnjmkhk8m4
INFO
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Ν. Προαστίων: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
www.iek-xini.edu.gr