Αεροσυνοδός: Το επάγγελμα που όλες θαυμάζουμε

Αεροσυνοδός: Το επάγγελμα που όλες θαυμάζουμε

...και οι κινηματογραφικοί ρόλοι που μας έκαναν να το λατρέψουμε

Είναι οι γυναίκες που χαζεύουμε σε κάθε μας ταξίδι με αεροπλάνο. Αυτές που μας υποδέχονται πάντοτε με ένα χαμόγελο στα χείλη και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε μας ανησυχία εν ώρα πτήσης, και να μας κρατήσουν ασφαλείς σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο, παραμένοντας πάντα άψογες.

Το επάγγελμα αυτό είναι το όνειρο πολλών κοριτσιών, που κάθε άλλο παρά... πετάν στα σύννεφα! Κομψές στολές, πολλά ταξίδια, νέες εμπειρίες και η αίσθηση αυτοπεποίθησης του να γυρνάς τον κόσμο με μια κομψή αποσκευή και να ανήκεις στην ελίτ του jet-set. Και ποια δε θα ήθελε να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη και να εξερευνήσει νέους πολιτισμούς; Όταν είσαι αεροσυνοδός, τα όνειρά σου γίνονται κομμάτι του επαγγέλματός σου και στο βιβλίο της ζωής σου γράφονται καθημερινά νέες ιστορίες. Κάθε πτήση είναι και η αρχή για μία καινούργια γνωριμία και μία επιπλέον εμπειρία. Ένα επάγγελμα που δεν είναι ποτέ βαρετό.

Δεν είναι λίγες οι ηθοποιοί που γνώρισαν από κοντά τι σημαίνει να είσαι αεροσυνοδός μέσα από τον κινηματογραφικό τους ρόλο και μας έκαναν να τις λατρέψουμε ακόμα παραπάνω. Ορίστε οι αγαπημένες μας:

Η Gwyneth Paltrow, στην ταινία «View from the Top» απέδειξε πως μία γυναίκα μπορεί να κυνηγήσει το όνειρό της και τελικά να αποκτήσει όλα όσα ονειρεύεται.

Η Lupita Nyong'o, από την άλλη, εκπροσώπησε το επάγγελμα με τον καλύτερο τρόπο στην ταινία «Non-Stop» και έδειξε πως η αεροσυνοδός είναι σέξι, σοφιστικέ και πολύ δυναμική.

Η Catherine Zeta - Jones το 2004 πήρε τον τίτλο της πιο καλοσυνάτης αεροσυνοδού μέσα από την ταινία «The Terminal». E, εντάξει και ο Tom Hanks βοήθησε αρκετά σε όλο αυτό αλλά το βραβείο κομψότητας είναι όλο δικό της.

H Kirsten Dunst στο «Elizabethtown» ήταν η αεροσυνοδός που θα ήθελαν όλοι οι άντρες να συναντήσουν στην επόμενη πτήση τους, συμπεριλαμβανομένου και του Orlando Bloom. Ωραία, έξυπνη, ευγενική και με ταμπεραμέντο.

Αν κι εσείς έχετε ζηλέψει τους παραπάνω ρόλους, δεν έχετε παρά να κυνηγήσετε επιτέλους το όνειρό σας. Σε μία εποχή που οι οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις μας έχουν «κόψει τα φτερά» κι έχουν επηρεάσει αρνητικά τις ζωές μας, εσείς έχετε την ευκαιρία να πείτε ένα μεγάλο «Ναι» στη γνώση, παίρνοντας μέρος στο Ωμέγα Κίνημα. Οι Σχολές Ωμέγα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε ψηλά, στην κυριολεξία!