Ένας Υπέροχος Κόσμος Δημιουργίας σας περιμένει να τον γνωρίσετε σπουδάζοντας στη ZER-FAM

Ένας Υπέροχος Κόσμος Δημιουργίας σας περιμένει να τον γνωρίσετε σπουδάζοντας στη ZER-FAM

... και να ξεχωρίσετε με τις γνώσεις και το ταλέντο σας

Οι σπουδές στον τομέα της έμπνευσης και της δημιουργίας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι δύσκολο να βρεις σχολή που διαχειριστεί το ταλέντο σου με τον σωστό τρόπο, θα σε κατευθύνει να το αναπτύξεις και θα διαθέτει το εκπαιδευτικό προσωπικό που θα σε οδηγήσει στο να βγάλεις από μέσα σου ό, τι καλύτερο έχεις, έτσι ώστε να κάνεις το ταλέντο σου καριέρα. Γι' αυτό το λόγο η σχολή ZER-FAM είναι ο ιδανικότερος προορισμός για έναν σπουδαστή που θέλει να δει το ταλέντο του να ανθίζει και να οδηγεί σε μία επιτυχημένη πορεία.

Η ZER-FAM λειτουργεί από το 1985 και εξειδικεύεται στον τομέα της ΜΟΔΑΣ – FASHION DESIGN για σπουδές – Σχεδιαστών Μόδας – Μοντελίστ – Πατρονίστ – Στυλίστ – Ενδυματολογίας, στον τομέα της ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ για σπουδές που αφορούν το INTERIOR DESIGN – σε χώρους κατοικίας –επαγγελματικούς χώρους – βιτρίνες, στον τομέα της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ, του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ και της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΚΡΩΝ.

Με εκπαιδευτικά προγράμματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εκπαιδευτικό προσωπικό άρτια καταρτισμένο και το πλέον πρότυπο εργαστηριακό εξοπλισμό η ZER-FAM έχει αποδείξει ότι τροφοδοτεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλλά και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ με στελέχη που μπορούν να αντεπεξέλθουν και στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Μέσα σε ένα φιλικό και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση καθώς και την εμπειρία που θα τους επιτρέψει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε επάγγελμα σίγουρο, επικερδές και περιζήτητο.

Η καλύτερη διαφήμιση της ΖER-FAM άλλωστε είναι οι ίδιοι οι απόφοιτοι που στελεχώνουν αξιόλογες θέσεις και κατακτούν την πρώτη θέση στον ανταγωνιστικό και επαγγελματικό στίβο.
Για τον σκοπό αυτό στη ZER-FAM λειτουργεί γραφείο διασύνδεσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας των σπουδαστών.

Επίσης, η συμβολή της ZER-FAM στη ζωή των σπουδαστών της δεν τελειώνει στον τίτλο σπουδών. Μέσα στη σχολή λειτουργεί συμβουλευτικό γραφείο που στηρίζει την επαγγελματική αποκατάσταση τόσο των σπουδαστών όσο και των απόφοιτων της, δημιουργώντας όχι μόνο τις δημιουργικές και τεχνικές προϋποθέσεις για μία καριέρα αλλά και τις πρακτικές, προσφέροντας λύσεις.

Το εκπαιδευτήριο ZER-FAM είναι ένα από τα πρώτα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα τα οποία κατάφεραν να πάρουν επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας. Η άδεια λειτουργίας δίνεται από το Υπουργείο Παιδείας βάση αυστηρών κριτηρίων και προδιαγραφών οι οποίες αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα προγράμματα σπουδών, τη διοικητική στελέχωση και τους διδάσκοντες των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης.

Η υπεύθυνη εκπαίδευσης & Διευθύνων Σύμβουλος του εκπαιδευτηρίου ZER-FAM κυρία Κλάρα Λυκούδη αναλύει τη φιλοσοφία και τις αρχές του εκπαιδευτηρίου και μας είπε μερικά πράγματα που θα ήθελαν να μάθουν οι υποψήφιοι σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου ZER-FAM:

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας σπουδαστής για να γίνει δεκτός στη σχολή σας, τι είναι αυτό που εσείς ψάχνετε σε εκείνον;

-Στο πρώτο μάθημα πάντοτε αναφέρω στους σπουδαστές μου πως το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην αγάπη για τη δημιουργία. Αυτό μας αρκεί για να καταφέρουμε να κάνουμε πολλά.......Δηλαδή τα όνειρα τους πραγματικότητα!

Σε ποιους απευθύνεται η ZER-FAM;

-H ZER-FAM απευθύνεται σε μοντέρνους ανθρώπους με άποψη, φιλοδοξίες και όραμα για το μέλλον που διεκδικούν υψηλές θέσεις, αναζητούν μόνο την επιτυχία και θέλουν το όνειρο τους να γίνεται πραγματικότητα.

Ποια είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει η σχολή; Αναγνωρίζεται από το κράτος;

-Μέσα σε ένα φιλικό και ιδιαίτερα εκπαιδευτικό περιβάλλον οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, καθώς και την εμπειρία που θα τους επιτρέψει μια λαμπρή σταδιοδρομία. Η σχολή λειτουργεί από το 1985, έχει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και εξειδικεύεται στον τομέα της Μόδας (Fashion Design), της Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων (Interior Design) και της Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Αισθητική Άκρων). Με σύγχρονο σκεπτικό, όραμα και υποδομή, καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, προγράμματα σπουδών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και δυνατότητα εξειδίκευσης και μεταπτυχιακών στο εξωτερικό η σχολή προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο. Δεν είναι τυχαίο ότι το εκπαιδευτήριο ZER-FAM έχει επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.»

Πώς και παραμείνατε τόσα χρόνια επικεντρωμένοι μόνο σε αυτούς τους τομείς;

-Το ότι παραμείναμε αποκλειστικά επικεντρωμένοι σε αυτούς τους τομείς έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του εκπαιδευτηρίου μας, η οποία είναι εστιασμένη στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Σε μία τέτοια εποχή, πώς καταφέρνετε να βοηθήσετε τους σπουδαστές να αντιμετωπίσουν την μετέπειτα πορεία τους;

-Οι εποχές είναι ιδιαίτερες, θα επιβιώσουν οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν εκπαιδευτεί επαρκώς. Για αυτόν τον λόγο κάθε σπουδαστής αντιμετωπίζεται ως μια μοναδική προσωπικότητα και όχι ως μέρος του συνόλου.

Η ZER-FAM ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Το μέλλον σου σε περιμένει στη ZER-FAM, πάρε πληροφορίες εδώ:

ΑΘΗΝΑ: Χαλκοκονδύλη 27, τηλ: 210 5231864 – 5224561
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Γρηγορίου Λαμπράκη 91, τηλ: 210 4183102

Facebook.com/zerfam