Μεγάλη συνεργασία του Τομέα Ομορφιάς ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ με την ελληνική εταιρεία καλλυντικών

Μεγάλη συνεργασία του Τομέα Ομορφιάς ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ με την ελληνική εταιρεία καλλυντικών

Μια ακόμη μεγάλη συνεργασία εγκαινιάζει το φετινό φθινόπωρο ο Τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά με τη γνωστή ελληνική εταιρεία καλλυντικών «BIOLIFE COSMETICS», με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάρτιση και επιμόρφωση των σπουδαστών και σπουδαστριών της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Στο πλαίσιο της νέας δυναμικής συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με την BIOLIFE, οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές του Τμήματος Αισθητικής θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από διεθνούς φήμης make-up artists, και επιπλέον η εταιρεία θα παραχωρήσει προϊόντα της για την επάνδρωση των υπερσύγχρονων εργαστηρίων του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, ενώ θα είναι και ο επίσημος χορηγός στα επιστημονικά συνέδρια που διοργανώνει ο εν λόγω τομέας σπουδών των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Εξάλλου, ένα μεγάλο όφελος από τη συνεργασία είναι το γεγονός ότι οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές της ειδικότητας μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στη γνωστή εταιρεία καλλυντικών, αποκομίζοντας εξειδικευμένη γνώση και εργασιακή εμπειρία.

H BIOLIFE είναι μέλος του Ομίλου MALINA A.E, με ιστορία πάνω από 40 χρόνια, και έχει ως μόνιμη δραστηριότητα την παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων. Διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών σε περισσότερα από 400 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και έχει κατακτήσει σημαντική θέση στην ελληνική αγορά, καθώς και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxinipeiraia