Mediterranean College: 7ο Employability Week στις 23-27 Νοεμβρίου 2015

Mediterranean College: 7ο Employability Week στις 23-27 Νοεμβρίου 2015

H 7η –κατά σειρά- Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (7th MC-Employability Week) του Mediterranean College, θα πραγματοποιηθεί από τις 23-27 Νοεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, με την ευγενική υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιριών.

Το πρόγραμμα του 7ου MC Employability Week περιλαμβάνει κοινές δράσεις οι οποίες αφορούν σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους, καθώς και στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης.

Κατά της διάρκεια της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας, φοιτητές και απόφοιτοι του Mediterranean College θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, να παρακολουθήσουν σεμινάρια με χρήσιμη θεματολογία καθώς και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες στηρίζουν την εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, όπως οι: Vodafone, Mercedes, Wind, Nokia, Athenaeum Intercontinental, Skywalker, Grecotel Hotels & Resorts, Noesi, Medin, Telesto Technologies, Farantouris Insurance & Financial Advisors, Astir Palas κ.α.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες (ημέρες και ώρες) αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 7ου Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr

Email : info@medcollege.edu.gr
Web: www.medcollege.edu.gr