Discover Deree Day: Γίνε για μία ημέρα φοιτητής στο Deree

Discover Deree Day: Γίνε για μία ημέρα φοιτητής στο Deree

Tην Πέμπτη 21 Απριλίου στις 10:00, το Deree πραγματοποιεί μία ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης και προσκαλεί υποψήφιους σπουδαστές με τους γονείς τους στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή για να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία φοίτησης στο μεγαλύτερο αμερικανικό κολλέγιο της ΝΑ Ευρώπης.


To Discover Deree Day έχει ως σκοπό να ενημερώσει για τα προγράμματα του Deree αλλά και να παρουσιάσει στους επισκέπτες την πραγματική εμπειρία σπουδών. Γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ένα μάθημα της επιλογής τους, να ξεναγηθούν στο campus, να συνομιλήσουν με καθηγητές και να παρακολουθήσουν μία παρουσίαση στην οποία φοιτητές, απόφοιτοι και στελέχη του Deree θα μιλήσουν για όλα όσα το έχουν αναδείξει ως κορυφαίο εκπαιδευτικό οργανισμό:


• 26 σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που καλύπτουν πλήθος πεδίων, όπως» ναυτιλιακά, τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, IT και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, κ.λπ.

• Υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης που παρέχουν βοήθεια στο 90% των αιτούντων

• Ευκαιρίες για σπουδές και πρακτική άσκηση στο εξωτερικό

• Υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας

• Πολύπλευρη εκπαίδευση μέσα από τους ομίλους, τις ακαδημαϊκές κοινότητες, τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, βασικά στοιχεία της εκπαίδευσης στο Deree.

• Διεθνές περιβάλλον σπουδών με συμφοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες, καθηγητές με διεθνή εμπειρία και με επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα Αγγλικά.


Η ημερίδα αποτελεί ιδανική ευκαιρία γνωριμίας με το Deree για όσους θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να ξεκινήσουν τις σπουδές τους από τώρα, καθώς, τα θερινά τμήματα στο Deree ξεκινούν στις 19 Μαΐου. Επιπλέον, όσοι επιλέξουν να εγγραφούν άμεσα, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και προτεραιότητα στην επιλογή μαθημάτων.


Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή για το Discover Deree Day εδώ.