13–16 Ιουνίου: Παρουσίαση Μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Deree

Ερμιόνη Σαρρή
13–16 Ιουνίου: Παρουσίαση Μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Deree

Το Deree διοργανώνει τρία Open Evenings ενημέρωσης για τα εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει.

Στις 13–16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν στο campus του Deree – The American College of Greece απογευματινές εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα σύγχρονα, εφαρμοσμένα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει ο εκπαιδευτικός οργανισμός.

Τα προγράμματα συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την ακαδημαϊκή έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές της γνώσης και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας. Στα ήδη υπάρχοντα προγράμματα Επικοινωνίας και Ψυχολογίας, προστίθεται από τον Σεπτέμβριο το εξειδικευμένο πρόγραμμα MA in TESOL, που απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη διδασκαλία της Αγγλικής.

Οι ημερίδες θα δώσουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν τους καθηγητές και υπεύθυνους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, να πληροφορηθούν για τις υποτροφίες, το πρόγραμμα σπουδών, αλλά και για τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει η φοίτηση στο Deree.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 13 Ιουνίου, 6:00 μ.μ. – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Ψυχολογίας

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Ένα πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική γνώση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι σπουδαστές του Deree συμμετέχουν σε ερευνητικά και αποκτούν πολύτιμη εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης και της συνεργασίας με πλήθος ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Μόλις πρόσφατα, ανακοινώθηκε η συνεργασία της σχολής με το Δήμο Αθηναίων για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, αλλά και η συνεργασία με το ΕΛΙΖΑ σε ένα έργο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης.

ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στη σχολική ψυχολογία και σε όσους θέλουν να εργασθούν με παιδιά και εφήβους και την ανάπτυξή τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης.

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα Ψυχολογίας.

Τρίτη 14 Ιουνίου, 6:00 μ.μ. – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Επικοινωνίας

MA in Strategic Communication and Public Relations: Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις με εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.

MA in Digital Communication and Social Media: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης σε σπουδές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με σκοπό να προετοιμάσει ευέλικτους και ενημερωμένους επαγγελματίες στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media.

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα Επικοινωνίας.

Πέμπτη 16 Ιουνίου, 6:00 μ.μ. – Παρουσίαση Μεταπτυχιακού Προγράμματος TESOL

MA in TESOL (Teaching English to Students of Other Languages): Το νέο μεταπτυχιακό TESOL που ξεκινά από τον Σεπτέμβριο στο Deree είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που εστιάζει στην ψηφιακή τεχνολογία και στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας Αγγλικής και προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL του Trinity College. Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε εργαζόμενους επαγγελματίες, καθώς τα μαθήματα παραδίδονται στο campus αλλά και online, προσφέροντας ευελιξία.

Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα TESOL.

Περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στο Deree: www.acg.edu