Γυναίκα αφεντικό; Εντυπωσιάστε την!

Γυναίκα αφεντικό; Εντυπωσιάστε την!

4 κινήσεις- κλειδιά για να ξεχωρίσετε

Οι σχέσεις μεταξύ γυναικών –κακά τα ψέματα- είναι ανταγωνιστικές και τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα όταν μπαίνουν στη μέση θέματα εξουσίας στο γραφείο. Τέσσερις συμβουλές για να ξεχωρίσετε (με την καλή έννοια) στα μάτια της γυναίκας- αφεντικού.

Κάντε τα πράγματα με τον τρόπο που τα θέλει
Κανονίστε ένα meeting όπου θα ανακαλύψετε με ποιο τρόπο θέλει να φέρνετε εις πέρας τα διάφορα projects. Με αυτό τον τρόπο, θα διευκολυνθείτε κι εσείς, στο μέλλον, κάθε φορά που θα σας ζητάει κάτι.

Δείξτε πάθος για τη δουλειά
Με το που ολοκληρώνετε ένα project, καλό θα είναι να ρωτήσετε αν υπάρχει κάτι νέο να ξεκινήσετε. Έτσι θα της δώσετε την εικόνα της φιλόδοξης.

Ενημερωθείτε για τις σκέψεις της από την αρχή
Όσο δουλεύετε πάνω στο πρώτο project που θα σας αναθέσει, φροντίστε να την ενημερώνετε συχνά και να ζητάτε την άποψή της για την πορεία του- θα εκτιμήσει το γεγονός ότι θέλετε να γίνουν όλα με τον τρόπο που η ίδια επιθυμεί.

Οικειοποιηθείτε τις συνήθειές της
Εάν, για παράδειγμα, διαβάζει μία συγκεκριμένη εφημερίδα που αφορά τον επαγγελματικό χώρο της, ή στο διάλειμμα για φαγητό προετοιμάζεται για το επόμενο meeting, κάντε το ίδιο. Θα εντυπωθείτε στο μυαλό της ως κάποια που καταλαβαίνει τον τρόπο δουλειάς