Έξυπνα tips για να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε συνεντεύξεις για δουλειά!

Έξυπνα tips για να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε συνεντεύξεις για δουλειά!

Γιατί η καλή εντύπωση είναι το κλειδί της επιτυχίας

Σας καλέσανε σε συνέντευξη; To άγχος σας μεγάλο και δεν ξέρετε πώς να πλασάρετε τον εαυτό σας; Ηρεμήστε! Όλα τον τρόπο τους θέλουν.
Να θυμάστε όμως ένα πράγμα. Η πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ σημαντική για αυτό και το Queen σας προτείνει έξυπνα tips για το πώς θα κερδίσετε τον συνεντευξιαστή σας .

1. Η εξωτερική σας εμφάνιση και η επιμελημένη σας εικόνα είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει. Επιλέξτε κομψά ρούχα, επιμεληθείτε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας και προσπαθήστε να εκπέμπετε μια αύρα δροσιάς και σιγουριάς


2.Μην αργήσετε στο ραντεβού σας. Ξεκινήστε αρκετή ώρα νωρίτερα για να είστε σίγουρες ότι θα είσαστε στην ώρα σας. Η αργοπορία είναι ένα από τα χειρότερα δείγματα που μπορείτε να δώσετε


3.Εκτυπώστε πολλές φορές το βιογραφικό σας, καθώς και τις συστατικές σας επιστολές και φυλάξτε τις μέσα σε ένα κομψό φάκελο, τον οποίο θα έχετε στην τσάντα σας, ώστε όταν σας ζητηθούν να δείξετε ετοιμότητα


4.Έχετε μαζί σας μια κομψή ατζέντα και ένα στυλό. Προσηλωθείτε στο συνεντευξιαστή σας και κρατάτε σημειώσεις από τα βασικότερα του λόγου του. Με αυτόν τον τρόπο του δείχνετε ότι τον προσέχετε και ότι θεωρείτε σημαντικά αυτά που σας λέει.


5.Όταν έρθει η στιγμή να σας αναθέσει το λόγο και να σας ρωτήσει αν έχετε απορίες είναι καλό να του δείξετε ότι είστε προετοιμασμένη και ότι δε σας πιάνει προ εκπλήξεως. Έτσι, λοιπόν, σαν οργανωμένη κυρία, βγάλτε την ατζέντα σας και συμβουλευτείτε τις ήδη προετοιμασμένες από το σπίτι ερωτήσεις σας. Θα συνειδητοποιήσει πόσο οργανωτική και προνοητική είστε!


Τέλος, μην ξεχνάτε να είστε χαμογελαστές, πρόθυμες να απαντάτε σε ό,τι σας ρωτάει, καθώς και να είστε πολύ ακριβείς σε ό,τι λέτε.
Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να έχετε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση στη δουλειά!

10 Απλά βήματα για αποδοτικότερη εργασία!

Το αφεντικό μου κι εγώ: Πώς να διατηρήσετε τη σχέση σας καλή