Οι γυναίκες είναι καλύτερες υπάλληλοι από τους άνδρες

Οι γυναίκες είναι καλύτερες υπάλληλοι από τους άνδρες

Έρευνα αποδεικνύει πως οι γυναίκες είναι πιο αποδοτικές και φιλότιμες

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι γυναίκες είναι καλύτερες υπάλληλοι στο γραφείο. Η έρευνα έγινε στα πλαισια της εταιρείας 3M στις ΗΠΑ και μας έδειξε πως οι γυναίκες δουλεύουν πιο πολύ από τους άντρες και συχνά μένουν παραπάνω στο γραφείο τους προκειμένου να ολοκληρώσουν μια δουλειά συγκριτικά με τους άντρες.

Στην έρευνα συμμετείχαν 274 εργαζόμενοι (γυναίκες σε ποσοστό 53% και άντρες 47%) από διάφορα γραφεία εταιρειών και σύμφωανα με την MailOnline, στα δοκιμαστικά 10λεπτα, οι γυναίκες εργάζονταν 4,9 λεπτά ενώ οι άντρες 4,3 λεπτά. Οι γυναίκες έβρισκαν δικαιολογίες και ευκαιρίες να ξεφύγουν από τη δουλειά σε ποσοστό 38% ενώ οι άντρες... σε ποσοστό 52!
Όταν τόσο ο υπεύθυνος όσο και ο υπάλληλος ήταν γυναίκες , ο μέσος όρος χρόνου εργασίας ήταν 4 λεπτά, ενώ όταν ήταν και οι δύο αρσενικού γένους 3,6 λεπτά . Όταν όμως ο υπεύθυνος ήταν γυναίκα και ο εργαζόμενος άντρας ο μέσος χρόνος εργασίας έπεφτε στα... 2,8 λεπτά το δεκάλεπτο... ενώ οι άντρες δεν έδειχναν ιδιαίτερο ζήλο για να εργαστούν για γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια λέγεται ότι είναι τα 20 επαγγέλματα του μέλλοντος;

Βρες την καριέρα που σου ταιριάζει βάσει του μήνα γέννησής σου