Αν θέλετε να κάνετε καριέρα μην ξεχνάτε να βάζετε make up

Αν θέλετε να κάνετε καριέρα μην ξεχνάτε να βάζετε  make up

Έρευνα διαπίστωσε ότι τα αφεντικά θέλουν τις γυναίκες υπαλλήλους τους βαμμένες

Δεν ξέρω αν βαριέστε το πρωί να βάλετε την κρέμα σας, το make up, λίγη σκιά, ή λίγο μάσκαρα, πάντως αν θέλετε να κάνετε καριέρα στη δουλειά σας θα πρέπει να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία.
Και ότι γράφουμε δεν έχει βγει από το κεφάλι μας αλλά πρόκειται για τα αποτέλεσμα έρευνα που έγινε στην Βρετανία.
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα τα 2/3 των αφεντικών στην Βρετανία θεωρούν απίθανο να πάρουν στην δουλειά τους μια γυναίκα που στο πρώτο τους επαγγελματικό ραντεβού δεν είναι βαμμένη ή έστω δεν φορά make up
Η έρευνα έδειξε επίσης ότι το 49% των αφεντικών το θεωρούν πολύ σημαντικό ειδικά αν η δουλειά έχει να κάνει με τις πωλήσεις.
Μάλιστα το 60% θεωρεί ότι αν οι γυναίκες δεν προσέχουν τον εαυτό τους και δεν χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους καλλυντικά μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα στην εργασία του.
Επίσης το 67% απαιτεί οι γυναίκες να φορούν έστω το make- up τους, δηλαδή να είναι ελαφρά βαμμένες, σε σημαντικές επιχειρηματικές συναντήσεις .

Το μήνυμα που παίρνουμε κορίτσια είναι σαφές. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, γιατί εκτός από ικανότητες χρειάζεται και εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να στείλετε το βιογραφικό σας;

Νιώθετε ότι η δουλειά σας... σκοτώνει; Δεν είστε οι μόνοι