TEDxAUEB 2014: To Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών οργάνωσε μια ημέρα έμπνευσης και γνώσης

TEDxAUEB 2014: To Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών οργάνωσε μια ημέρα έμπνευσης και γνώσης

Με θέμα «Αναδυόμενα Μονοπάτια» πραγματοποιήθηκε το TEDx του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Telecom Partner την WIND.

Το TEDxAUEB, το πρώτο TEDx Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε για 2η δεύτερη χρονιά με στόχο την εξερεύνηση νέων δρόμων που οδηγούν σε καινοτόμες ιδέες. Η δυναμική ομάδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οργάνωσε το Σάββατο 15 Μαρτίου στο BIOS exploring urban culture (Πειραιώς 84 Αθήνα), μια ημέρα έμπνευσης, κινητοποίησης, γνώσης, δικτύωσης της νέας γενιάς.

Οι συμμετέχοντες, παρακολούθησαν 18 παρουσιάσεις καλών πρακτικών από ομιλητές διαφορετικών τομέων, με κοινό όμως χαρακτηριστικό, τον στόχο, την αφοσίωση, την επιμονή και το πάθος για το αντικείμενο τους.

Εκτός από την Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη για τη ροή της εκδήλωσης, η WIND έδωσε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε instant win διαγωνισμό για δυο smartphones της ALCATEL, το One Touch Star Dual SIM και το One Touch Pop C3 Dual SIM, ενώ παράλληλα όλοι έλαβαν την ειδική προσφορά καρτοκινητής F2G, για περισσότερη ομιλία και internet.

Η WIND, κάνοντας πράξη το μήνυμα της εταιρικής της καμπάνιας «όταν οι άνθρωποι προσπαθούν, οι εταιρείες πρέπει να προσπαθούν περισσότερο», στηρίζει ιδέες που αξίζει να διαδοθούν μέσα από μια σειρά TEDx όπως το TEDxAcademy, το ΤEDxThessaloniki, το TEDxHerakleion.

Τις ομιλίες του TEDxAUEB 2014, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω της ιστοσελίδας www.tedxaueb.com