Πώς θα γίνεις η αναντικατάστατη υπάλληλος της εταιρείας

Πώς θα γίνεις η αναντικατάστατη υπάλληλος της εταιρείας

Αυτά είναι τα τρία στάδια της επιτυχίας

1. Χτίσε καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους σου
Επειδή έχεις ήδη πολλούς φίλους δεν σημαίνει ότι τελείωσες με την κοινωνική σου δικτύωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα στην δουλειά τους, οπότε οι συνάδελφοι σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Ρώτησε τους για τα ενδιαφέροντά τους, και μάθε για τις οικογένειές τους. Όταν επενδύεις και αναπτύσσεις τις εργασιακές σου επαφές, αυξάνεις τη δημοφιλία σου.

2. Δείξε όλα σου τα ταλέντα
Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις τη δουλειά σου είναι να αποδείξεις πως είναι σημαντικός και πολύτιμος. Μπορεί να έχεις ένα συγκεκριμένο πόστο, αλλά μπορείς να συμμετέχεις και σε μια άλλη δραστηριότητα (για παράδειγμα να γίνεις υπεύθυνη για τα social media της εταιρείας αν είσαι καλή σε αυτό). Η συμμετοχή σου σε πολλούς τομείς μπορούν να εγγυηθούν σε ένα βαθμό την παραμονή σου.

3. Καθιέρωσε το προσωπικό σου brand
Δεν έχει σημασία σε ποιο αντικείμενο δουλεύεις. Θα πρέπει να αφήνεις την προσωπική σου σφραγίδα σε όλα. Ξεκίνησε ένα blog με κάτι που σε ενδιαφέρει, ανανέωνε συχνά το Instagramκαι το Twitter σου. Να έχεις πάντα στο νου το προφίλ που περνάς προς τα έξω μέσω των social media πρέπει να δείχνει ενδιαφέρον, δραστήριο και επαγγελματικό! Καταλαβαίνεις τι εννοούμε.

Διαβάστε ακόμη:

Γυναίκα καριέρας και σφουγγαρίστρας; Όχι δεν θα πάρουμε