Αγαπάς το κατοικίδιό σου, αλλά σίγουρα όχι & τις τρίχες του. Το Swiffer σου δίνει τη λύση!

Αγαπάς το κατοικίδιό σου, αλλά σίγουρα όχι & τις τρίχες του. Το Swiffer σου δίνει τη λύση!

Όλοι ξέρουμε το πόσο ευεργετική μπορεί να είναι η παρουσία ενός κατοικίδιου στο σπίτι, αλλά πολλές φορές, η συνύπαρξη με τους τετράποδους φίλους μας αποτελεί και πρόκληση! Αλήθεια, πόσο χρόνο έχετε αφιερώσει στην αφαίρεση τριχών από τις επιφάνειες του σπιτιού σας, οι οποίες μαγικά... εμφανίζονται πάλι;


Πρόκειται για κοινό πρόβλημα όλων όσων έχουν σκύλο ή γάτα. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει λύση για να επιστρέφετε σε ένα καθαρό σπίτι: Το Swiffer θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας ενάντια στις τρίχες από τα κατοικίδια.


Σύμφωνα με έρευνες από το Swiffer, οι τρίχες των κατοικίδιων είναι η βασική ανησυχία όλων όσων έχουν κατοικίδια και αποτελεί κύριο ενδοιασμό εκείνων που σκέφτονται να αποκτήσουν. Το Swiffer, είναι εδώ για να αλλάξει τα δεδομένα...

Pet Safety 1n 1e2fc


Η οικογένεια Swiffer περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

• Φτερό Swiffer Duster με ανταλλακτικά πανάκια

Το φτερό Swiffer είναι ιδανικό στο να μαγνητίζει σκόνη, βρωμιά, τρίχες και αλλεργιογόνα* από ακάρεα σκόνης αλλά και από τα κατοικίδιά σας. Το φτερό καθαρίζει ακόμη και τις πιο δυσπρόσιτες επιφάνειες, όπως στόρια ή ηλεκτρονικές συσκευές. Χρησιμοποιεί χιλιάδες αφράτες μικροΐνες που αλλάζουν σχήμα για να χωράνε παντού προκειμένου να μαγνητίζουν και να παγιδεύουν τη σκόνη χωρίς να την σκορπίζουν σε ολόκληρο το σπίτι.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι ξεσκονίσματος (βαμβακερό πανί ή φτερό ξεσκονίσματος) είτε απλά γυρίζουν τη σκόνη στον αέρα, είτε δεν μπορούν να εισχωρήσουν σε μικρά σημεία όπου κρύβονται η σκόνη και η βρωμιά.

Αντίθετα, το «μαγικό» φτερό Swiffer Duster, μαγνητίζει σκόνη, βρωμιά, τρίχες και κοινά αλλεργιογόνα, αντί να τα σκορπίζει. Όταν σκουπίζετε ή ξεσκονίζετε με το Swiffer, αυτό δημιουργεί μια ηλεκτροστατική φόρτιση που έλκει τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα.
Όταν τελειώσετε με το καθάρισμα, απλά πετάξτε το και όλη η σκόνη και τα αλλεργιογόνα θα φύγουν μαζί του.

• Πλήρες σύστημα καθαρισμού με σκούπα Swiffer & στεγνά ανταλλακτικά πανάκια

Η σκούπα Swiffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές επιφάνειες, όπως κερωμένα (ή μη) δαπέδα και παρκέ. Χάρη στην κεφαλή της σκούπας Swiffer που περιστρέφεται 360° μπορείτε να καθαρίζετε ακόμη και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, όπως κάτω από το ψυγείο, το ταβάνι, ακόμη και τις γωνίες και τα σημεία όπου δεν μπορούν να φτάσουν πάντα οι σκούπες και οι σφουγγαρίστρες.


Τα στεγνά πανάκια είναι ιδανικά στο να αιχμαλωτίζουν τη βρωμιά, τη σκόνη και τις τρίχες που οι παραδοσιακές σκούπες συνήθως αφήνουν να αιωρούνται αντί να τα αιχμαλωτίζουν. Το πάχος που έχουν τα πανάκια και το ειδικό ανάγλυφο σχέδιό τους, σε συνδυασμό με την ηλεκτροστατική τους δράση, επιτρέπει να μαγνητίζουν και να παγιδεύουν 3 φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με μια παραδοσιακή σκούπα.

Swiffer 33 21c6e