Τα καλά πράγματα έρχονται σε συσκευασίες Tetra Pak®

Τα καλά πράγματα έρχονται σε συσκευασίες Tetra Pak®

Kερδίστε πλούσια δώρα μέσω του διαγωνισμού της Tetra Pak Hellas

Με έναν πρωτότυπο online διαγωνισμό, η Tetra Pak Hellas λανσάρει τη νέα εταιρική της καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Τα καλά πράγματα έρχονται σε συσκευασίες Tetra Pak». Στόχος της είναι να αναδείξει τα πλεονεκτήματα των χάρτινων συσκευασιών της, καθώς και τη βασική μέριμνα της εταιρείας να προστατεύει ό,τι είναι καλό.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο τα καλά πράγματα έρχονται σε συσκευασίες Tetra Pak. Είναι επειδή η Tetra Pak προστατεύει τα προϊόντα που αγαπάτε από τις πιθανές βλαβερές επιδράσεις του φωτός, του αέρα και της υγρασίας διατηρώντας αναλλοίωτα τα θρεπτικά τους συστατικά όπως παρασκευάστηκαν.

ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ;

Συμπληρώστε τη φράση και κερδίστε!

Από τις 20 έως τις 31 Οκτωβρίου, η Tetra Pak σας προσκαλεί να συμπληρώσετε τη φράση «Τα καλά πράγματα έρχονται σε...» και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε πρωτότυπα δώρα.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε:

Μπαίνοντας στο www.tetrapakhellas.gr, επιλέγετε τη σελίδα του διαγωνισμού και στη συνέχεια συμπληρώνετε τη φράση «Τα καλά πράγματα έρχονται σε...» αφήνοντας σχόλιο κάτω από την ανάρτηση. Όλοι όσοι συμμετέχουν, μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 5 μοντέρνα σετ πρωινού.