Οδοντόκρεμες White Glo: Υπέροχα λευκά δόντια όλη μέρα!

Οδοντόκρεμες White Glo: Υπέροχα λευκά δόντια όλη μέρα!

Εξασφαλίζουν τη μέγιστη λεύκανση χαρίζοντας χαμόγελο υγιές και αστραφτερό

Η White Glo προσφέρει τις αποτελεσματικότερες λευκαντικές οδοντόκρεμες για την καθημερινή σας στοματική υγιεινή. Η ειδική Extra Strength σύνθεσή τους περιέχει μικρογυαλιστικούς κρυστάλλους για την απομάκρυνση των χρωματικών λεκέδων και της κιτρινίλας καθώς και φθόριο για την προστασία των δοντιών από την τερηδόνα. Όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις οδοντόβουρτσες White Glo Anti-Stain εξασφαλίζουν τη μέγιστη λεύκανση χαρίζοντας χαμόγελο υγιές και αστραφτερό. Η σειρά WhiteGlo αποτελείται από τις παρακάτω συστήματα λεύκανσης:

Family White Glo

Professional Choice – Αρχικά σχεδιασμένη για τους σταρ του κινηματογράφου, σκοπός αυτήςτης μοναδικής λευκαντικής οδοντόκρεμας, είναι η εξυπηρέτηση των προσδοκιών που έχουν οι επαγγελματίες από τον χώρο του θεάματος. Βοηθάει στην αφαίρεση επιφανειακών λεκέδων που προκαλούνται από φαγητά και ποτά, και επαναφέρει την φυσική λευκότητα και λάμψη των δοντιών.Βραβεύτηκε ως το νούμερο ένα επαγγελματικό εργαλείο των αστέρων της Αυστραλίας, ενώ διατηρείτε και στην εργαλειοθήκη του μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων της ηπείρου.

2 σε 1 Λευκαντική Οδοντόκρεμα με στοματικό διάλυμα: Μοναδική οδοντόκρεμα διπλής δράσης η οποία συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία λεύκανσης WhiteGlo με στοματικό διάλυμα. Εξυπηρετεί τους καταναλωτές που τα θέλουν όλα με ένα απλό βούρτσισμα.

CoffeeandTeaDrinkersFormula - για τους λάτρεις του καφέ και του τσαγιού. H πρωτοποριακή σύνθεση Micro-WaxProtectiveShieldδημιουργήθηκε για την απομάκρυνση των χρωματισμών που προκαλούνται από την κατανάλωση του καφέ και του τσαγιού. Παράλληλα λειτουργεί ως ασπίδα και χαρίζει ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο, προλαμβάνοντας νέους λεκέδες που μπορεί να δημιουργηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας.

HerbalWhite: Mοναδική σύνθεση HerbalWhite, με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων. Δεν περιέχει φθόριο, σόδα, σάκχαρα, υπεροξείδιο και δραστικές χημικές ουσίες. Με τακτική χρήση βοηθά στην απομάκρυνση των χρωματικών λεκέδων, στη λεύκανση του σμάλτου και στην υγεία των ούλων.

Smokers' Formula - για καπνιστές: Εξελιγμένη φθοριούχος οδοντόκρεμα, εμπλουτισμένη με γη διατόμων και μικρογυαλιστικούς κρυστάλλους, ειδικά σχεδιασμένη για καπνιστές. Απομακρύνει τους λεκέδες που προκαλούνται από το κάπνισμα, τα τρόφιμα και τα ποτά με ισχυρούς χρωματισμούς ενώ παράλληλα φρεσκάρει και την αναπνοή των καπνιστών.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της WhiteGlo στην Ελλάδα, η RolcoBianil Α.Ε.