Το μυστικό για τέλεια πλύση βρίσκεται... στους συνδυασμούς!

Το μυστικό για τέλεια πλύση βρίσκεται... στους συνδυασμούς!

Υπάρχει τέλεια πλύση; Φυσικά! Και δεν είναι μόνο θέμα καθαριότητας αλλά και... μακροβιότητας των ρούχων μας!

Γι' αυτό ρωτήσαμε τους ειδικούς και μάθαμε πώς το μυστικό για τέλεια πλύση είναι... δύο: το να έχεις το καλύτερο πλυντήριο που μπορείς αλλά και το καλύτερο απορρυπαντικό της αγορας, ώστε να επιτυγχάνεις το καλύτερο αποτέλεσμα για τα ρούχα σου!

Και για να μην ψάχνεις ένα- ένα τα πλυντήρια της αγοράς, το κάναμε εμεις για σένα και καταλήξαμε σε μια πρόταση που θα σου λύσει τα χέρια: το μοντέλο EWF1408WDL της Electrolux, με χωρητικότητα 10 kg και με 3 ειδικά προγράμματα ατμού για φρεσκάρισμα και ξετσαλάκωμα των ρούχων- με άλλα λόγια: ένα πλυντήριο που βοηθά και στο σιδέρωμα!

Τι δυνατότητες έχει αυτό το πλυντήριο: Μπορείτε να προσαρμόσετε τον κύκλο στο πρόγραμμα της ημέρας σας, ώστε τα ρούχα να είναι έτοιμα όποτε εσείς θελήσετε, επίσης το πλυντήριο αυτό θυμάται τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνότερα και έτσι την επομενη φορά, μπορειτε να τις ενεργοποιήσετε με ένα άγγιγμα μόνο! Στα plus και το ότι καταναλώνει 20% λιγότερη ενέργεια, ακόμα και από την κλάση Α+++,πλένει τα μάλλινα με την μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα, ενώ χάρη στον αισθητήρια βάρους που διαθέτει, σας προτείνει κάθε φορά την κατάλληλη δόση απορρυπαντικού!

Και μια που φτάσαμε στο κεφάλαιο «απορρυπαντικό», το δεύτερο μυστικό του... μυστικού για τέλεια πλύση είναι ακριβώς αυτό! Και η επιλογή σας δεν μπορεί να είναι άλλη από το νέο Skip Πανίσχυρο Μικρό, που έρχεται με νέα σύνθεση, νέα μεζούρα επεξεργαστή λεκέδων, νέα συσκευασία και αξεπέραστο άρωμα φρεσκάδας!

Χάρη στη νέα συμπυκνωμένη του σύνθεση, Extra Power, χαρίζει πιο λευκά και αστραφτερά ρούχα με το σύστημα οπτικού λευκαντικού που διαθέτει, εκπληκτική καθαριότητα και σε δύσκολους λεκέδες όπως το λάδι, η ντομάτα, η σοκολάτα, και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο σύντομο πρόγραμμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Η νέα μεζούρα-επεξεργαστής λεκέδων, έχει επιφάνεια με μικρές προεξοχές για την αποτελεσματική προεργασία των λεκέδων, ειδικό εύκαμπτο, ανθεκτικό υλικό που δεν φθείρει τα ρούχα μέσα στον κάδο, ειδικά σχεδιασμένο χείλος που επιτρέπει στο απορρυπαντικό να εφαρμόζεται κατευθείαν πάνω στον λεκέ και ευδιάκριτη γραμμή ώστε να μην σπαταλάτε απορρυπαντικό.

Ακόμα και η συσκευασία του είναι ανανεωμένη και εργονομική, με flip-top καπάκι για ακριβή δοσομέτρηση, χωρις διαρροές ενώ το άρωμά του είναι απλά συγκλονιστικό!