H ΙΖΖΥ προτείνει: πέντε μικρές ηλεκτρικές συσκευές που θα σας λύσουν τα χέρια!

H ΙΖΖΥ προτείνει: πέντε μικρές ηλεκτρικές συσκευές που θα σας λύσουν τα χέρια!

Λίγες εβδομάδες πριν το Πάσχα, η IZZY επιλέγει πέντε ξεχωριστές μικρές ηλεκτρικές συσκευές που δεν πρέπει να απουσιάζουν από το σύγχρονο νοικοκυριό και σας τις παρουσιάζει. Το διάσημο κοπτήριο Multi, η ράβδος, η κουζινομηχανή, η κρεπιέρα και η συσκευή για αφρόγαλα συνδυάζουν καινοτομία, design και αξιοπιστία και είναι τα πιο χρήσιμα και οικονομικά δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ή σε αυτούς που αγαπάτε, πάντα με την εγγύηση της IZZY και της εταιρίας ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ.

1. MULTI Χ3 TITANIUM

Multi 9c06c


Το κοπτήριο Multi αποτελεί τη ναυαρχίδα της IZZY με περισσότερα από 9 εκατομμύρια πωλήσεις, που το καθιστούν ως το απόλυτο best-seller της αγοράς. Από την ημέρα που έκανε την εμφάνισή του, δημιούργησε πραγματική επανάσταση και μολονότι αντιγράφηκε όσο κανένα άλλο προϊόν, στη συνείδηση των καταναλωτών έχει καταγραφεί ως το κορυφαίο στην κατηγορία του και απόλυτο must-have στην κουζίνα.
Η πιο εξελιγμένη έκδοση του Multi κυκλοφορεί με λάμες τιτανίου, αποκλειστική καινοτομία στην αγορά, για μεγαλύτερη αντοχή και αποτελεσματικότητα. Το πολύ δυνατό μοτέρ ισχύος 500W σε συνδυασμό με το τριπλό μαχαίρι κόβει, αναμειγνύει και πολτοποιεί τέλεια τις τροφές, ενώ ενδείκνυται για το θρυμματισμό του πάγου. Διαθέτει ευρύχωρο μπωλ ½ λίτρου, και είναι το μοναδικό που χαρίζει άλλο ένα εφεδρικό μπωλ ½ λίτρου δώρο, ιδανική λύση για τις μαμάδες που επιθυμούν να παρασκευάζουν τη φρουτόκρεμα των μωρών σε ξεχωριστό σκεύος από αυτό που χρησιμοποιούν για τις κοινές τροφές.


2. ΡΑΒΔΟΣ X-PRESS

ravdos a2e92


Η ράβδος της IZZY συγκαταλέγεται στα πλέον εύχρηστα προϊόντα για την κουζίνα. Φτιάχνει από γρανίτες, κοκτέιλ και smoothies, μέχρι κρέμες, σούπες και ζυμαρόπιτες, ενώ ενδείκνυται για την παρασκευή της παραδοσιακής ταραμοσαλάτας και της σκορδαλιάς . Η ειδοποιός διαφορά της έγκειται στο ότι φτιάχνει κρύες και ζεστές τροφές αφενός, αφετέρου χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, δεν χαράσσει τα σκεύη: ο χρήστης μπορεί να αναμείξει ό,τι επιθυμεί απευθείας στο ποτήρι του, ενώ οι νοικοκυρές τη λατρεύουν γιατί πολτοποιεί τις τροφές απευθείας στην κατσαρόλα, χωρίς να λερώσουν άλλα σκεύη. Πρόκειται για ένα χρήσιμο πολυεργαλείο που αποθηκεύεται εύκολα και περιλαμβάνει δυνατό μοτέρ 750W πέντε ταχυτήτων, πλήκτρο "Turbo", ανοξείδωτη ράβδο και αβγοδάρτη που καθαρίζονται εύκολα, κάδο 500ml με μία λάμα κοπής και μπολ-μεζούρα χωρητικότητας 600ml.

3. KOYZINOMHXANH SPICY RED

koyzinomixani ffa3d


Η κουζινομηχανή της IZZY είναι το καλύτερο δώρο για τους λάτρεις της μαγειρικής, ενώ το"spicy red"μεταλλικό της χρώμα την καθιστά ένα μικρό έργο τέχνης, μια μοντέρνα πινελιά, που κοσμεί σαν στολίδι την κουζίνα. Με το πλέον δυνατό μοτέρ ισχύος 1000W, πέντε ταχύτητες και λειτουργία "Pulse", η κουζινομηχανή διαθέτει ανοξείδωτο μπολ 5 λίτρων με αποσπώμενο διάφανο καπάκι για να μη χύνονται τα υλικά (έως 2 κιλά). Έτσι, εξασφαλίζει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα σε πολύ συμφέρουσα τιμή σε σχέση με τις αντίστοιχες της κατηγορίας της. Συνοδεύεται από ανοξείδωτο αναδευτήρα, αβγοδάρτη και γάντζο, και ενδείκνυται για διάφορες χρήσεις, από μαλακή σαντιγί και πουτίγκα, μέχρι σπιτικό τσουρέκι και ψωμί.

4. ΚΡΕΠΙΕΡΑ

krepiera 2f21e


Σε ποιόν δεν αρέσουν οι κρέπες; Η κρεπιέρα της IZZY παρασκευάζει εύκολα και γρήγορα τις πιο χορταστικές σπιτικές κρέπες, αφού η αντικολλητική της πλάκα διαμέτρου 29 εκατοστών είναι η μεγαλύτερη της αγοράς. Σε μοντέρνο φούξια χρώμα, με ισχύ 1250W, ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και δώρο τρία μoναδικά εξαρτήματα, αυτή η συσκευή θα κάνει τα κυριακάτικα πρωϊνά μια διασκεδαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια. Αυτοσχεδιάστε με τα υλικά και δημιουργήστε πεντανόστιμες γλυκές ή αλμυρές κρέπες για τους καλεσμένους σας!


5. ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΦΡΟΓΑΛΑ CHOCO LATTE

afrogala f9163


Ο καφές και η σοκολάτα συγκαταλέγονται ανάμεσα στις μικρές καθημερινές μας απολαύσεις. Ανταποκρινόμενη στο lifestyleτου σύγχρονου καταναλωτή, η IZZY δημιούργησε μια μοναδική συσκευή για αφρόγαλα και σοκολάτα, ανάγοντας την παρασκευή των ροφημάτων σε αληθινή τέχνη. Πρόκειται για το μοναδικό προϊόν της κατηγορίας του που φτιάχνει ζεστό ή κρύο αφρόγαλα για καφέ αλλά και ρόφημα σοκολάτας σε διαφορετικές γεύσεις. Χάρη στους δύο τύπους αναδευτήρα μπορείτε να επιλέξετε την υφή που επιθυμείτε, κρεμώδη ή βελούδινη, έχοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα σε πολύ χαμηλό κόστος.


Η συσκευή διαθέτει το πιο ισχυρό μοτέρ της αγοράς, ισχύος 650W, ενώ το δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι έχει χωρητικότητα 500ml, που εξασφαλίζει δύο μεγάλες χορταστικές κούπες από το αγαπημένο σας ρόφημα. Στα χαρακτηριστικά του προϊόντος περιλαμβάνονται επίσης οι εσωτερικές ενδείξεις του δοσομετρητή, η αντικολλητική εσωτερική επιφάνεια, η αποσπώμενη περιστρεφόμενη βάση 360° και η αυτόματη διακοπή λειτουργίας, ενώ η συσκευασία περιέχει και συνταγές για να γίνετε ο αγαπημένος barrista της παρέας!