Το μυστικό για καθαριότητα και φροντίδα!

Το μυστικό για καθαριότητα και φροντίδα!

Όταν όλα περνάνε από τα χέρια μας, έχουμε κοντά μας τον καλύτερο σύμμαχο

Η σύγχρονη γυναίκα έχει να ασχοληθεί με πολλά πράγματα καθημερινά: προσωπική ζωή, δουλειά , φίλους, παιδιά. Δουλεύει σκληρά και συνεχώς αναζητά περισσότερο από ποτέ έξυπνους τρόπους που θα τη βοηθήσουν, να φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά της. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολλές ώρες φτιάχνοντας περίτεχνα διακοσμητικά για μια τούρτα γενεθλίων, δημιουργώντας σχήματα για τα μπισκότα, κόβοντας τα λαχανικά σε αστείες φατσούλες- γιατί μόνο έτσι τρώγονται ευχάριστα από τα παιδιά της, βάζοντας με χαρά πάντα τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα.


Οι μαμάδες δημιουργούν καταπληκτικά πράγματα με τα χέρια τους κάθε μέρα και αξίζουν ένα σύμμαχο στην καθαριότητα . Το Fairy απάντησε σε αυτή τους την ανάγκη και δημιούργησε ένα προϊόν 2 σε 1 για Καθαριότητα & Φροντίδα. Το Fairy Clean & Care.


Έτσι χάρη στην καθαριστική του δράση, μας εξοικονομεί χρόνο, μιας και το Fairy Clean & Care περιέχει μια νέα φόρμουλα που αποτελείται από 3 καθαριστικούς παράγοντες (Τriple Action Cleaning System), καθαρίζει εύκολα και γρήγορα ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.


Τι άλλο να ζητήσει μία γυναίκα/μαμά/εργαζόμενη;


Αποκτήστε πεντακάθαρα πιάτα με τον απόλυτο σύμμαχο του σπιτιού μας το Fairy Clean & Care σε 2 υπέροχα αρώματα Αλόη & Αγγούρι και Τριαντάφυλλο & Σατέν που θα βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ.