Πρωινό Κυριακής με καφέ στο σπίτι

Πρωινό Κυριακής με καφέ στο σπίτι

Αν από τις πολυτέλειες που έχετε κόψει λόγω οικονομίας είναι ο καφές στο αγαπημένο σας καφέ, μπορείτε να έχετε μια υπέροχη εναλλακτική. Τόσο οικονομική που θα μπορέσετε να τον συνοδεύσετε όπως σας τον σερβίρουν στο εν λόγω καφέ: με μία γλυκιά λιχουδιά ή και δύο, δεν θα σας μαρτυρήσουμε. Σε αυτή την ιεροτελεστία, μπορεί να συμμετάσχει όλη η οικογένεια.


Σηκώνεστε την Κυριακή το πρωί και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να φτιάξετε καφέ φίλτρου που πλημμυρίζει με το άρωμά του όλο σας το σπίτι και σας χαλαρώνει. Στα Lidl ο υπέροχος καφές φίλτρου Jacobs, σε συσκευασία 500γρ. κοστίζει μόλις 4,99€, Πληρώνετε δηλαδή όσο θα κόστιζε μόνο 1,5 φλιτζάνι καφέ έξω, και σε αυτή την τιμή θα περάσετε πολλές-πολλές Κυριακές . Φτιάξτε ατμόσφαιρα Κυριακάτικη για εσάς και όλη την οικογένεια και δεν θα σας λείψει το να είστε έξω. Βάλτε να παίξει η αγαπημένη σας μουσική, ανάψτε ένα αρωματικό κερί, φτιάξτε ένα πιάτο με λιχουδιές για τον καφέ σας, με μπισκότα και σοκολατάκια που και τα παιδιά σας θα λατρέψουν. Στα Lidl, Τα Πτι Μπερ σοκολάτας της Αλλατίνη κοστίζουν μόλις 0,97 €, οι πραλίνες της ΙΟΝ σε τρεις γεύσεις 2,79€ και η σοκολάτα Join της ΙΟΝ μόλις 1,25€. Βάλτε και τα παιδιά σας στην ιεροτελεστία, ετοιμάζοντάς τους ζεστή σοκολάτα ή γάλα με κακάο και απολαύστε ένα Κυριακάτικο χαλαρωτικό πρωινό όλοι μαζί, ανταλλάζοντας τα νέα σας, αστεία και οικογενειακές ιστορίες. Για τους πιο νεαρούς ενήλικες της οικογένειας, ετοιμάστε φανταστικό αυθεντικό Φραπέ, φυσικά από τη Nescafe στην τιμή των 1,59€ για τη συσκευασία των 50γρ.


Αυτές οι οικογενειακές στιγμές στο σπίτι, που όλη η οικογένεια είναι μαζεμένη είναι οι πιο πολύτιμες και αυτές που θα θυμάστε κι εσείς και τα παιδιά σας για πάντα. Έτσι το να τις ζείτε χωρίς να σκέφτεστε τα έξοδα, μπορώντας να τις απολαύσετε στο έπακρο, είναι ανεκτίμητο. Όπως η αγάπη σας.