Το πρώτο απορρυπαντικό επανόρθωσης για όλα τα ρούχα!

Το πρώτο απορρυπαντικό επανόρθωσης για όλα τα ρούχα!

Το καινοτόμο απορρυπαντικό ρούχων Persil Care & Repair προσφέρει μια πρωτοποριακή λύση ενάντια στη φθορά των ρούχων σε κάθε πλύση. Χάρη στη νέα, μοναδική, ειδική φόρμουλα με Repairzyme®, το Persil Care & Repair επαναφέρει τα υφάσματα, μειώνει χνούδια και κόμπους από το πλύσιμο έως και 80% και φροντίζει τα ρούχα ώστε να ανακτήσουν την αρχική λάμψη και υφή τους.

Με νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό, στην εντυπωσιακή χρυσή συσκευασία, το Persil Care & Repair εισχωρεί βαθειά στις ίνες των ρούχων και αποτελεί την καλύτερη φροντίδα προστατεύοντας χρώματα και υφάσματα σε όλες τις πλύσεις.

5 c3306

Γνώρισε το Persil Care & Repair, μπες στο site www.renewmoments.gr & πάρε μέρος στο μεγάλο online διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 6 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 6 Δεκεμβρίου.

Πώς συμμετέχεις;
Είναι πολύ απλό! Ανέβασε στο instagram, στο hashtag #renewmoments φωτογραφία του αγαπημένου σου ρούχου, πες μας ποιες λέξεις το περιγράφουν και μπορείς να κερδίσεις υπέροχα δώρα που θα ανανεώσουν τη σχέση σου μαζί του!

Τι θα κερδίσεις;
Το Persil Care & Repair κάνει δώρο σε 2 μεγάλους νικητές από 1 ταξίδι στη Ρώμη για 2 άτομα και σε 10 τυχερούς μοναδικά προϊόντα Persil.

2 702a6