Ας αιχμαλωτίσουμε τη στιγμή σε ένα μπουκάλι!

Ας αιχμαλωτίσουμε τη στιγμή σε ένα μπουκάλι!

Όλοι νοιαζόμαστε για τα ρούχα μας, αλλά η σχέση μας μαζί τους δεν αφορά μόνο την εμφάνισή τους και την αίσθηση που έχουμε όταν τα αγγίζουμε, αλλά και τον αντίκτυπο που έχουν στη ζωή μας. Η επαφή με τα ρούχα μας και κυρίως η μυρωδιά που αναδύουν, συνδέεται στενά με τις εμπειρίες που ζούμε όταν τα φοράμε.

Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες, τα αρώματα επαναφέρουν την ανάμνηση πιο ζωντανά και νιώθουμε σαν να ξαναζούμε τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας ασυνείδητα απομνημονεύει διάφορες μυρωδιές και τις συνδέει με συγκεκριμένες στιγμές που έχουμε βιώσει. Μάλιστα, ειδικοί της γνωσιακής επιστήμης αποκαλύπτουν ότι η όσφρηση είναι η μόνη από τις πέντε αισθήσεις μας η οποία συνδέεται με αυτό που αποκαλούν συναισθηματικό εγκέφαλο, μια περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται στενά με τη μνήμη. Η Δρ Rachel Herz, ψυχολόγος με ειδίκευση στην όσφρηση εξηγεί: “Για αυτόν το λόγο, όταν μυρίζουμε αρώματα που συνδέονται με πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής μας, η μυρωδιά μάς επαναφέρει στη στιγμή κι έτσι αισθανόμαστε ότι την ξαναζούμε πολύ ζωντανά.»
Κι αν αυτό ήταν πιο εύκολο από όσο νομίζαμε; Κι αν για να μετατρέψουμε τη στιγμή σε δυνατή ανάμνηση που θα αναβιώσει ξανά και ξανά το μόνο που χρειαζόταν ήταν απλά να χρησιμοποιήσουμε ένα άρωμα που θα την αφυπνίσει;

Το Lenor μπορεί να το κάνει! Το πλούσιο άρωμα του Lenor μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να ξαναζήσει αναμνήσεις πιο ζωντανά από πριν, γι' αυτό όταν φοράμε ρούχα που έχουν πλυθεί με Lenor έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε ουσιαστικά πίσω στην ίδια στιγμή – ζώντας την ξανά και ξανά κάθε φορά που φοράμε τα ρούχα.

Με το Lenor, κάθε στιγμή γίνεται μια ανάμνηση που ζωντανεύει ξανά και ξανά

Τα εξαιρετικά πλούσια αρώματα του Lenor είναι δυνατό να διεγείρουν τον εγκέφαλο έτσι, ώστε να αναβιώσει στιγμές πιο ζωντανά από ποτέ άλλοτε. Έτσι, όταν ζούμε μια εμπειρία ενώ φοράμε ρούχα πλυμένα με Lenor και αργότερα φορέσουμε ξανά τα ίδια ρούχα, έχουμε την αίσθηση ότι ξαναζούμε εκείνη τη στιγμή, μιας και όλες οι αισθήσεις μας ζωντανεύουν ξανά και ξανά κάθε φορά που φοράμε αυτά τα ρούχα.

Lenor: πως τα αρώματα δημιουργούν αναμνήσεις

Πώς λοιπόν το Lenor προσφέρει πιο πλούσια, έντονα αρώματα για να μας βοηθήσει να κρατήσουμε τις στιγμές για πάντα και να τις ξαναζούμε κάθε φορά που φοράμε τα ρούχα;

Έχει δημιουργηθεί με τις ίδιες αρχές που δημιουργείται ένα φίνο άρωμα: Φτιαγμένα από μία από τις λίγες «μύτες» του κόσμου, τη Γαλλίδα αρωματοποιό, Catherine Ganahl, τα αρώματα του Lenor έχουν δημιουργηθεί με τις παραδοσιακές τεχνικές των φίνων αρωμάτων. Όταν δημιουργούμε τα διάφορα αρώματα του Lenor, ακολουθούμε τις ίδιες αρχές με αυτές που ακολουθούνται στα φίνα αρώματα. Δημιουργούμε δηλαδή κορυφαίες, μεσαίες και χαμηλές νότες για κάθε άρωμα, προκειμένου να προσφέρουμε ένα πλούσιο, σύνθετο άρωμα.

Κάθε δόση του Lenor αναδύει την ένταση ενός μπουκέτου αποτελούμενου από 100 και πλέον λουλούδια*

Με περισσότερα από 60 αρωματικά στοιχεία, το Lenor έχει έναν πλούσιο και πολύπλοκο συνδυασμό αρωματικών συστατικών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι κάθε δόση αναδύει μια ένταση αρώματος που μπορεί να συσχετιστεί με τις εμπειρίες που βιώνετε όταν φοράτε ρούχα που έχουν πλυθεί με το άρωμα.

Άρωμα φρεσκάδας, από την αυγή ως το σούρουπο: Οι κάψουλες αρώματος που περιέχει το Lenor συγκρατούν αυτό το άρωμα και είναι υπεύθυνες για το άρωμα που αναδύουν σταδιακά. Με την παραμικρή κίνηση αναδύεται μια έκρηξη φρεσκάδας που σας βοηθάει να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του πλούσιου αρώματος του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το Lenor προστατεύει και ενισχύει τα χαρακτηριστικά των ρούχων σας για να σας δώσει τη δυνατότητα να αναβιώσετε τις αναμνήσεις σας πιο ζωντανά από ποτέ: η τεχνολογία FibreSCIENCE ανανεώνει άμεσα τα ρούχα, συντηρώντας τις ίνες τους για καλύτερη εικόνα και αίσθηση, χαρίζοντάς τους άρωμα που διαρκεί για να μπορούμε να τα φοράμε ξανά και ξανά.

Χρειάζεστε μόνο 25ml* για να αιχμαλωτίσετε τη στιγμή: Για τα συνηθισμένα πλυντήρια ρούχων και για κανονικές πλύσεις, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μια δόση 25ml για να απολαμβάνετε την εμπειρία Lenor. Σε περίπτωση μεγάλης πλύσης και μεγάλων πλυντηρίων ρούχων, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε 35ml. Έτσι, θα έχετε επιπλέον απαλότητα και φρεσκάδα. Για πλύσιμο στο χέρι συνιστούμε να χρησιμοποιείτε 25ml.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την επίδραση που μπορεί να έχει το Lenor στη ζωή σας, εμπλουτίζοντας κάθε στιγμή που ζείτε με όμορφο αρώματα, για να μπορείτε να τις ξαναζήσετε πιο ζωντανά από κάθε άλλη φορά με κάθε ρούχο που φοράτε.