Η μαγική συνταγή για το τέλειο πλύσιμο των ρούχων!

Η μαγική συνταγή για το τέλειο πλύσιμο των ρούχων!

Η λύση για εκπληκτική καθαριότητα και αστραφτερά λευκά ρούχα που σιδερώνονται πανεύκολα!

Το πλύσιμο των ρούχων είναι ολόκληρη επιστήμη που κάθε νοικοκυρά καλείται να μάθει. Και, όταν το ζητούμενο δεν είναι ένα, αλλά μια πληθώρα πραγμάτων, όπως καθαριότητα, οικονομία και υπέροχα ρούχα που είναι κάθε φορά σαν καινούργια, κάθε νοικοκυρά χρειάζεται μια... μαγική συνταγή. Εμείς τη βρήκαμε!


Είναι ο συνδυασμός του νέου πλυντηρίου ρούχων της Electrolux EWF1497HDW2 με το νέο Skip Πανίσχυρο Μικρό.


Το Electrolux EWF1497HDW2, με χωρητικότητα 9 kg, και με 3 ειδικά προγράμματα ατμού για φρεσκάρισμα και ξετσαλάκωμα των ρούχων, σας εξασφαλίζει:

EWF1497HDW2 e5703


-Εύκολο σιδέρωμα: Φρεσκάρετε και μειώστε το τσαλάκωμα των ρούχων χρησιμοποιώντας φυσικό ατμό. Με ένα μόνο άγγιγμα, τα ρούχα δείχνουν και δίνουν την αίσθηση ότι είναι καινούρια – απαλά, μαλακά, με άρωμα φρεσκάδας και λιγότερο τσαλακωμένα.


-Προγραμματισμό του κύκλου πλύσης με βάση το πρόγραμμά σας με τη λειτουργία Time Manager : Εξασφαλίστε πως ο κύκλος πλύσης θα εξυπηρετεί το πρόγραμμά σας. Με το TimeManager® μπορείτε να προσαρμόσετε την πλύση σας και τα ρούχα σας να είναι έτοιμα όποτε εσείς το θελήσετε.


- Αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής: Για να πλένει τα ρούχα αποδοτικά και σχεδόν αθόρυβα, αυτό το πλυντήριο ρούχων διαθέτει ένα ενεργειακά αποδοτικό, επαγγελματικό κινητήρα inverter της Electrolux με εγγύηση 10 ετών.


-Προστασία των μάλλινων ρούχων σας: Με την πιστοποίηση Woolmark Blue μπορείτε να πλύνετε άφοβα τα μάλλινά σας. Το έξυπνο σύστημα OptiSense αυτού του πλυντηρίου ρούχων ρυθμίζει αυτόματα τον κύκλο πλύσης ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου σας. Τα ρούχα σας ποτέ δεν θα πλυθούν υπερβολικά με την αυτόματη ρύθμιση χρόνου, νερού και ενέργειας για το φορτίο σας, διασφαλίζοντας την καλύτερη φροντίδα για τα ρούχα σας.

Η νέα σειρά Skip Πανίσχυρο Μικρό με νέα EXTRA POWER συμπυκνωμένη σύνθεση σας χαρίζει:

skip 59325


-Εκπληκτική καθαριότητα για αστραφτερά λευκά και ολοζώντανα χρωματιστά: Η σύνθεσή του εξασφαλίζει αξεπέραστα καθαρά ρούχα, ακόμη και στο σύντομο πρόγραμμα!
-Φροντίδα των ρούχων: Με σύνθεση που προστατεύει τις ίνες των ρούχων και φροντίζει ακόμη και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα, η νέα σειρά Skip Πανίσχυρο Μικρό καλύπτει όλες τις ανάγκες για ρούχα σαν καινούργια!
-Προστασία του πλυντηρίου: Χάρη στις συνεχείς δοκιμές στα νέα πλυντήριο και τις ειδικές συνθέσεις των απορρυπαντικών της σειράς Skip Πανίσχυρο Μικρό με αποσκληρυντικούς παράγοντες, εξασφαλίζετε για το πλυντήριό σας περισσότερα χρόνια ζωής!