Ο χρόνος είναι σύμμαχός σου στη φρεσκάδα!

Ο χρόνος είναι σύμμαχός σου στη φρεσκάδα!

«Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ανθρώπινη επινόηση και εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες» είπε ο Άλμπερτ Άινσταϊν και, πράγματι, εσύ προλαβαίνεις να εξυπηρετήσεις τις ανθρώπινες ανάγκες σου μέσα στο χρόνο που έχεις να διαχειριστείς;
Αν οι ασχολίες σου μέσα στην ημέρα δεν σου αφήνουν την πολυτέλεια του χρόνου για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού με το ρυθμό που εσύ θα ήθελες, μπορείς να αποκτήσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και τις δραστηριότητες που αγαπάς!

Είσαι έτοιμη να υποδεχτείς το πλυντήριο του μέλλοντος; Η επαναστατική τεχνολογία TurboWash™ της LG Electronics (LG) είναι ήδη εδώ και σε περιμένει για να σου λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα. Αυτό του χρόνου. Απίστευτα γρήγορος κύκλος πλύσης, εξοικονόμηση ενέργειας και νερού και άψογη καθαριότητα! Τι άλλο μπορεί να ζητάς;

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία TurboWashTM, προσφέρει άψογη καθαριότητα σε λιγότερο από μία ώρα και εξοικονόμηση ενέργειας έως 15% και νερού έως 40% *, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλή απόδοση πλύσης. Και το καλύτερο; Χάρη στο σύστημα «Jet Spray» που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικά, για πεντακάθαρα ρούχα σε 59 μόλις λεπτά*, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση!

Κι αν η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη, ορισμένα μοντέλα της σειράς πλυντηρίων ρούχων με τεχνολογία TurboWash διαθέτουν την τεχνολογία TrueSteam η οποία μειώνει κατά 99,9% τα αλλεργιογόνα και συνεισφέρει στην τέλεια διάσπαση των υπολειμμάτων του απορρυπαντικού που μπορεί να σου προκαλέσει ερεθισμούς, για να φοράτε πραγματικά πεντακάθαρα ρούχα.

Η αποκλειστική τεχνολογία TurboWash™ της LG είναι ιδανική για τις πολυάσχολες γυναίκες, που οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους προστάζουν ταχύτητα και επιδόσεις σε κάθε εργασία. Μη χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου, μπορείς κάθε μέρα να έχεις φρεσκάδα, με περισσότερη φροντίδα στα ρούχα σου!

* Δοκιμή Intertek: Το πρόγραμμα «Βαμβακερά», 40℃, 1400 στροφές, μισό φορτίο πλύσης, με επιλογή TurboWashTM ολοκληρώνεται σε 59’ +/- 5%.