Προνοώ, προστατεύομαι, προλαμβάνω...

Προνοώ, προστατεύομαι, προλαμβάνω...
16 03 16 resize 02 57d02

Το σπίτι είναι ο χώρος, όπου περνάµε το µεγαλύτερο µέρος της ζωής µας. Εκεί µεγαλώνουν τα παιδιά µας. Σε αυτό ζούµε και µοιραζόµαστε τις πιο όµορφες στιγµές µε τους δικούς µας ανθρώπους. Για να απολαµβάνουµε αυτές τις στιγµές ξέγνοιαστα, θέλουµε να δηµιουργούµε για τους αγαπηµένους µας ένα περιβάλλον ασφαλές, απαλλαγµένο από τα µικρόβια και από τους ιούς που µας απειλούν! Αν αναλογιστούµε, ότι πολλά µικρόβια και ιοί – όπως ο ιός της γρίπης Η1Ν1 – µπορούν να επιβιώσουν έως και 48 ώρες σε σκληρές, µη πορώδεις επιφάνειες, καταλαβαίνουµε πόσο σηµαντική είναι η αποτελεσµατική αποµάκρυνσή τους. Τα κοινά καθαριστικά και τα απορρυπαντικά δεν αρκούν για την εξουδετέρωσή τους. Χρειαζόµαστε προϊόντα εξειδικευµένα, να απολυµαίνουν τις επιφάνειες και να σπάνε την αλυσίδα µετάδοσης των µικροβίων.

16 03 16 resize 03 e78ab

Γι’ αυτό εµπιστευόµαστε, για περισσότερα από 60 χρόνια, τον ειδικό στην υγιεινή καθαριότητα του σπιτιού, τη Χλωρίνη® KLINEX.

100% Απολύµανση & Προστασία KLINEX
• Εγκεκριµένη από τον Εθνικό Οργανισµό Φαρµάκων για την απολυµαντική δράση της σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.
• Περιέχει υποχλωριώδες νάτριο, ίσως τον πιο αποτελεσµατικό απολυµαντικό παράγοντα για οικιακή χρήση.
• Αποδεδειγµένα εξουδετερώνει τα µικρόβια και τους ιούς: H1N1, SARS, εντεροϊούς, HIV.

16 03 16 resize 05 b29b3

Χλωρίνη® KLINEX: Ο καθηµερινός σας σύµµαχος

Υπάρχουν σηµεία και επιφάνειες µέσα στο σπίτι, που αγγίζει όλη η οικογένεια πιο συχνά και καλό είναι να δίνουµε µεγάλη έµφαση στην καθηµερινή καθαριότητα και απολύµανσή τους: επιφάνειες τραπεζιών, διακόπτες, πόµολα, τηλεχειριστήρια, πληκτρολόγιο και τηλέφωνα είναι τα πιο χαρακτηριστικά σηµεία, στα οποία πρέπει να εστιάσουµε την προσοχή µας.

Χλωρίνη® KLINEX. Αυτήν ξέρετε, αυτήν εµπιστεύεστε.

Χρησιµοποιείτε τα απολυµαντικά προϊόντα µε ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά µε το προϊόν πριν τη χρήση.