Νέες Κάψουλες Διπλής Δράσης από το Skip: Για αστραφτερή καθαριότητα και οικονομία

Νέες Κάψουλες Διπλής Δράσης από το Skip: Για αστραφτερή καθαριότητα και οικονομία

Μια ακόμη καινοτομία κατακτά το Skip με τις νέες Κάψουλες Διπλής Δράσης που αξιοποιούν υπέρ-εξελιγμένη τεχνολογία στο πλύσιμο των ρούχων για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα οφέλη που προσφέρει το Skip στο ελληνικό νοικοκυριό.

Από πλευράς σύνθεσης είναι οι πρώτες κάψουλες Skip με ενσωματωμένα microgranules που αποτελούν ιδανική λύση για στοχευμένη αντιμετώπιση των λεκέδων. Ο συνδυασμός των microgranules με ενισχυμένο υγρό εξασφαλίζει ένα διπλό μηχανισμό δράσης, που αφαιρεί δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης.

Επιπλέον, η προ-μετρημένη δόση της νέας κάψουλας Skip μειώνει τη σπατάλη απορρυπαντικού, συνδυάζοντας την αστραφτερή καθαριότητα με την οικονομία.

feedfe 332ff

Οι Κάψουλες Skip Διπλής Δράσης κυκλοφορούν σε 2 υπέροχα αρώματα - Active Clean & Spring Fresh - και εντυπωσιάζουν με την αποτελεσματικότητά τους.

Άλλωστε τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς αποτελούν νέο μέλος στα προϊόντα Skip τα οποία, εδώ και 48 χρόνια συνιστούν 29 κορυφαίοι κατασκευαστές πλυντηρίων για τέλεια πλύση των ρούχων!