Είσαι σίγουρη για τα ρούχα σου και μετά τους τρεις μήνες;

Είσαι σίγουρη για τα ρούχα σου και μετά τους τρεις μήνες;

Τώρα, τα Νέα σκοροκτόνα AROXOL Full Season προστατεύουν αποτελεσματικά για 6 μήνες! Μια σημαντική καινοτομία που ανατρέπει τα δεδομένα στην κατηγορία των σκοροκτόνων προϊόντων παρουσιάζει το AROXOL, η μάρκα που ηγείται στο σύνολο της κατηγορίας και την οποία εμπιστεύονται οι καταναλωτές εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια για την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια στη χρήση που εξασφαλίζει.

Πρόκειται για την καινοτομία του νέου Aroxol Full Season gel, με άρωμα λεβάντας, που προσφέρει ένα... ασύγκριτο –και όχι απλώς συγκριτικό- πλεονέκτημα: Είναι, το μόνο σκοροκτόνο gel που διαρκεί 6 μήνες, καλύπτοντας την ανάγκη του σημερινού καταναλωτή για αποτελεσματική προστασία κατά του σκόρου σε όλη τη σεζόν φύλαξης των ρούχων και μάλιστα με 2πλάσια διάρκεια από τα περισσότερα ανταγωνιστικά προϊόντα, πράγμα που, όπως είναι φυσικό, εξασφαλίζει 50% οικονομία στο νοικοκυριό!

Έτσι, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς (sachets, κρεμαστά πλακίδια), τα νέα Σκοροκτόνα Aroxol Full Season 6μηνης διάρκειας, προστατεύουν αποτελεσματικά, τα μάλλινα ρούχα, τις γούνες και τα χαλιά σε κλειστούς χώρους από το σκόρο, από την άνοιξη μέχρι το χειμώνα! Επιπλέον είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση από τον άνθρωπο και κατάλληλα για όλους τους χώρους και όλα τα είδη υφασμάτων.