Ευλογημένη υπενθύμιση

Ευλογημένη υπενθύμιση

Αν είχαμε όλοι μια φωνούλα που να μας ψιθυρίζει στο αυτί «μην ξεχάσεις να πάρεις γάλα!», αυτή τη φωνούλα θα τη λέγανε υπενθύμιση.

Εκατομμύρια υποχρεώσεις, πάμπολες ευθύνες, αμέτρητα πράγματα να κάνουμε μέσα στο λιγοστό 24ωρο και αδυναμία οργάνωσης των πάντων. Για να μην χάνετε χρόνο κάνοντας γύρους στη γειτονιά για να πάρετε το γάλα αλλά να ξαναβγείτε γιατί ξεχάσατε το κρέας και τελικά να ξαναβγείτε γιατί δεν είχατε πάρει σερβιέτες, εμπιστευτείτε την υπενθύμιση.

Όλες έχετε κινητά, ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιείτε και ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσετε επιτέλους για το συμφέρον σας. Αν δεν είστε ο τύπος του ανθρώπου που γράφει τις υποχρεώσεις του σε μια ατζέντα και μετά τη συμβουλεύεται, αφήστε το κινητό σας να εισβάλει αυτό στη ζωή σας (τόσες φορές το κάνει άλλωστε) και να σας θυμίσει ότι εκτός από λαχανικά, έχετε να πάρετε και φακές.

Μπορείτε επίσης να βάλετε το κινητό σας να σας θυμίσει ότι έχετε να πάρετε ένα τηλέφωνο, να πληρώσετε ένα λογαριασμό, να επιστρέψετε κάτι δανεικό και πολλά άλλα.