Ένα πάρτυ σε... κουτί! Το Papercups&co ήρθε για να κάνει κάθε στιγμή της ζωής σου γιορτή

Ένα πάρτυ σε... κουτί! Το Papercups&co ήρθε για να κάνει κάθε στιγμή της ζωής σου γιορτή

Δυο νέα κορίτσια σκέφτηκαν πως πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να οργανώσεις ένα πάρτυ και αποφάσισαν να κάνουν κάτι για αυτό!

Η Πηνελόπη και η Ελπίδα έχουν κανονικές δουλειές, κανονικές υποχρεώσεις, κανονικά άγχη και κανονικές ζωές όπως όλοι μας. Έκατσαν, όμως, και το φιλοσόφησαν το πράγμα και αποφάσισαν ότι, ξέρεις κάτι, υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να γιορτάζεις κάθε μέρα και δεκάδες στιγμές της ζωής μας που αξίζουν ένα καλό πάρτυ! Και έτσι έφτιαξαν το Papercups & Co, φέρνοντας το καλύτερο πάρτυ που έχεις κάνει ποτέ... στην πόρτα σου! Αλλά καλύτερα να σας τα πουν οι ίδιες:

"Fun ideas come in a box.
Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μας. Η μια παντρευτόταν και η άλλη ήταν «ολίγον» έγκυος.

Οργανώναμε bachelorette και baby shower ταυτόχρονα. Ψάχναμε και ξαναψάχναμε για είδη πάρτυ διαφορετικά, λίγο cool, λίγο vintage, λίγο πιο ξεχωριστά. Μετά από ώρες online αναζήτησης, επισκέψεις σε μεγάλα και μικρά βιβλιοπωλεία και μαγαζιά με είδη διακόσμησης, κατάκοπες δε, αναφωνήσαμε ΠΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ; Και voila! Αποφασίσαμε να γίνουμε εμείς αυτός «ο κάποιος».

Και ξεκινήσαμε την Papercups & co. Διαλέγουμε τα πιο όμορφα και πρωτότυπα προϊόντα από όλο τον κόσμο και τα «κλείνουμε» στα κουτιά μας. Όλα τα απαραίτητα προϊόντα και είδη διακόσμησης για κάθε πάρτυ, συγκεντρωμένα σε ένα κουτί. Το δικό σας party box!

Βρίσκεις την αφορμή για το επόμενο πάρτυ/συγκέντρωση/γιορτή/χαμό, διαλέγεις party box, σου το στέλνουμε και...ορίστε! Όλα έτοιμα! Έχεις «οργανώσει» ποτέ πιο γρήγορα και πιο εύκολα πάρτυ; Αποκλείεται σου λέμε.

Πιστεύουμε ότι η ζωή μας είναι πολύ πιο ωραία όταν τη μοιραζόμαστε με φίλους, οικογένεια, συναδέλφους, τους γείτονες, τον αγαπημένο μας μπάρμαν, τα παιδιά μας, όποιον γενικά θέλουμε να είναι κοντά μας στις μικρές και στις μεγάλες μας στιγμές. Σε πείσμα των καιρών και του απέραντου γκρι εκεί έξω, εμείς πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για γιορτή.

Η ονομαστική γιορτή της γιαγιάς [vintage για πάντα]
Το πάρτυ της καλύτερής μας φίλης [από το σχολείο ή από το Twitter δεν έχει σημασία!]
Ο αδελφός μας [επιτέλους] έκανε πρόταση γάμου.
Το tea party για να δοκιμάσουμε τις γεύσεις που έφερε η τυχερή που έκανε εκείνο το μακρινό ταξίδι.
Τα πρώτα γενέθλια του μωρού μας [love]."

Ενθουσιαστήκατε; Εμείς ήδη οργανώνουμε το επόμενο πάρτυ μας!

Info:

www.papercups.gr

www.facebook.com/papercups.gr

blog.papercups.gr

www.pinterest.com/papercupsco