SKAG- Red Collection: Επιστροφή στα θρανία με τα πιο stylish σχολικά !

SKAG-  Red Collection: Επιστροφή στα θρανία με τα πιο stylish σχολικά !

Υπέροχα σχέδια, με την ποιότητα, την γνώση και την καινοτομία της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας SKAG.

Όσο κι αν δεν μας αρέσει να ακούμε την ρήση «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», είναι αλήθεια ότι είναι απόλυτα ταιριαστή με την εποχή αφού, οι περισσότεροι έχουμε επιστρέψει ήδη στα γραφεία μας ή προετοιμαζόμαστε για τις πρώτες ημέρες της σχολικής χρονιάς.


Επειδή αγαπάμε ό,τι δίνει στυλ στην καθημερινότητά μας, είναι απολύτως λογικό να θέλουμε και για τα σχολικά αλλά και τα είδη γραφείου (τετράδια, ημερολόγια, ντοσιέ με λάστιχο και κλασέρ) μας, τα ομορφότερα σχέδια, που θα μας φτιάχνουν την μέρα, στην καλύτερη ποιότητα. Η ελληνική εταιρεία Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ (SKAG), δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής χάρτινων ειδών από το 1956, όταν ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Σκαγιά και παράγει χαρτικά είδη γραφής, όπως, τετράδια σπιράλ θεμάτων, μπλοκ γραφής, κλασέρ σχολικά και γραφείου και πολλά άλλα προϊόντα, με την ποιότητα, τα σχέδια και το μοναδικό design που αγαπάμε.


Αυτή την σεζόν, η SKAG προτείνει την κορυφαία «Red Collection» της, που συνδυάζει υπέροχα σχέδια με την εφαρμογή Spot UV. Μοναδικό, στυλάτο design, πρακτικότητα, ποιότητα και περιβαλλοντική ευαισθησία, ενσωματώνονται στην γνώση και την καινοτομία της SKAG, σε μία συλλογή που υπόσχεται να κάνει την «επιστροφή στον πάγκο» του κάθε «κατεργάρη» πολύ πιο ευχάριστη!