Φύγαμε για... «Γεύσεις του Τόπου μας»!

Φύγαμε για... «Γεύσεις του Τόπου μας»!

Ραντεβού στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουμε τοπικά προϊόντα και να τα δοκιμάσουμε μαγειρεμένα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, live!

Αυτό το Σάββατο θα είναι διαφορετικό και... yummy! Ετοιμάζουμε βαλίτσα για Θεσσαλονίκη για ένα από τα πιο νόστιμα events της σεζόν: το all day event «Γεύσεις του Τόπου μας», με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, που δίνει βήμα σε τοπικούς παραγωγούς και μας «συστήνει» τοπικά καλούδια με το μαγικό άγγιγμα του Δημήτρη Σκαρμούτσου που θα τα μαγειρέψει μπροστά στα μάτια μας!

Το ραντεβού μας είναι λοιπόν το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη από τις 11 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, όπου μετά τα Ιωάννινα και τη Λάρισα που συγκέντρωσαν περισσότερους από 6.000 επισκέπτες, κάνουν την τελευταία «στάση» τους στην Ελλάδα οι «Γεύσεις του Τόπου μας». Εκεί οι τοπικοί παραγωγοί θα στήσουν πάγκους με τα προϊόντα τους (ανάμεσά τους ζύμες, είδη φούρνου, μπάρες δημητριακών, αλίπαστα, πιπεριές, μανιτάρια και γλυκά) όπου θα μπορούμε να τα δοκιμάσουμε επι τόπου μέχρι να ανέβει στο... stage ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για να πάρει στα χέρια του αυτούς τους τοπικούς γευστικούς θησαυρούς και να τους αποθεώσει με τις μαγειρικές του!

Εκεί θα είμαστε και εμείς, για να γνωρίσουμε καλύτερα τις «Γεύσεις του Τόπου μας» και να μαγειρέψουμε με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο- ή καλύτερα, να μαγειρεύει εκείνος και εμεις να κλέβουμε μπουκίτσες –και ιδέες- και να φωτογραφίζουμε τα πιάτα του!

Και κάτι ακόμα: με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση και στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η ΙΚΕΑ πραγματοποιεί παράλληλη δράση και διαθέτει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, εκείνη την ημέρα, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών!