Νέο Goody's Burger House στο Μπουρνάζι: Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό opening

Νέο Goody's Burger House στο Μπουρνάζι: Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό opening

Εντυπωσιακό opening για την έναρξη λειτουργίας του νέου hot spot της περιοχής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου το πανηγυρικό event για τα εγκαίνια του νέου Goody's Burger House στην Πλατεία Μπουρναζίου, που άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Αγίας Παρασκευής 78.

Το ανανεωμένο κατάστημα Goody's Burger House με τη σύγχρονη αισθητική, την προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης, αλλά και το εμπλουτισμένο menu με τις καθιερωμένες αλλά και ολοκαίνουριες γεύσεις, υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες για να γνωρίσουν από κοντά τη νέα, συναρπαστική εποχή Goody's. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν, μεταξύ των οποίων και οι Vegas, οι οποίοι απόλαυσαν κάθε στιγμή στο νέο Goody's Burger House, και γεύτηκαν λαχταριστά Goody's Extreme Burgers και διαφορετικές προτάσεις New York Sandwiches. Δυναμικό στίγμα στη βραδιά έδωσαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Din Dan Dan, με τη live μετάδοση της ραδιοφωνικής εκπομπής τους στο Ρυθμό 949, μέσα από το χώρο του Goody's Burger House που ενθουσίασε τους επισκέπτες.

Με πλήρως ανανεωμένη διάθεση, πλούσιες γευστικές επιλογές στο menu και για τους πλέον απαιτητικούς και ατμόσφαιρα αυθεντικού μπεργκεράδικου, το Goody's Burger House στο Μπουρνάζι ξεκίνησε πολύ δυναμικά την πορεία του, έχοντας ήδη γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς της περιοχής.