Η σοκολάτα δεν είναι αμαρτία!

Η σοκολάτα δεν είναι αμαρτία!

Αρκεί να κάνετε τις πιο έξυπνες και yummy επιλογές!

Σοκολάτα... ίσως μια από τις πιο αγαπημένες και λαχταριστές λέξεις που μπορείς να σκεφτείς! Για πολλούς όμως έχει συνδυαστεί και με έννοιες όπως... αμαρτία και ενοχές. Όχι όμως όταν κάνεις τη σωστή επιλογή και την καταναλώνεις με μέτρο!

Πριν λοιπόν διαλέξεις σοκολάτα σκέψου:

- Είναι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη; Έτσι θα αποφύγεις την απότομη αύξηση και στη συνέχεια πτώση της γλυκόζης στο αίμα.

- Είναι χωρίς ζάχαρη και περιέχει στέβια; Η στέβια έχει φυσική γλυκιά γεύση, δεν μεταβολίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν σου δίνει έξτρα θερμίδες.

- Περιέχει φυτικές ίνες; Οι φυτικές ίνες φημίζονται για την ευεργετική δράση τους στην καλή λειτουργία του εντέρου.

- Υπάρχει και σε μερίδες (μικρά σοκολατάκια); Έτσι θα την έχεις πάντα μαζί σου ενώ θα σε βοηθάει να μην «ξεφεύγεις» από το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής σου.

- Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για να ετοιμάσεις υπέροχα γλυκίσματα επίσης χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη; Συνδυάζοντάς τη με υλικά που θα επιλέξεις προσεκτικά, νιώθεις σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα, δεν ξεφεύγεις, ενώ δημιουργείς το δικό σου, φρέσκο γευστικό γλύκισμα!

Μπορείς να απολαύσεις όλα τα παραπάνω και φυσικά την αυθεντική γεύση σοκολάτας, επιλέγοντας Sweet & Balance σοκολάτες και σοκολατάκια. Είτε bitter, είτε σε σοκολάτα γάλακτος Sweet & Balance, ό,τι και αν διαλέξεις θα είσαι σίγουρος ότι έχεις όλα όσα θες σε μια σοκολάτα και μάλιστα χωρίς ενοχές!