Νέα μοναδική γεύση Junior: σοκολάτα-μπανάνα !

Νέα μοναδική γεύση Junior: σοκολάτα-μπανάνα !

Ο Junior της ΦΑΓΕ ετοίμασε μία νέα γεύση για τους μικρούς μας φίλους

Μία νέα υπέροχη και ξεχωριστή γιαουρτογεύση έχει ετοιμάσει ο Junior της ΦΑΓΕ για όλους τους μικρούς του φίλους! Το νέο Junior σοκολάτα-μπανάνα είναι εδώ και θα αγαπηθεί αμέσως από τα παιδιά, χάρη στη φανταστική γεύση του.

Με το Junior, οι μητέρες προσφέρουν στα παιδιά τους ένα απολαυστικό και υγιεινό επιδόρπιο γιαουρτιού, με θρεπτικά συστατικά, βιταμίνη Β12 και φώσφορο, και ακαταμάχητη γεύση που θα τα κερδίσει αμέσως. Δοκιμάστε όλες τις υπέροχες γεύσεις Junior: φράουλα, μπανάνα, κεράσι, μπισκότο, καραμέλα, λευκό, μέλι και, τώρα, το νέο μοναδικό συνδυασμό Junior σοκολάτα-μπανάνα!

Και μην ξεχνάτε! Ο Junior ξεκινά μια καινούρια απίθανη περιπέτεια, με τη νέα αφίσα «Ο Junior στο Μαγεμένο Δάσος». Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, καλεί τα παιδιά να τον ακολουθήσουν και να ανακαλύψουν μαζί τα φανταστικά πλάσματα του δάσους. Γνωρίζοντας τη σημασία που έχει η ανάπτυξη της φαντασίας στις μικρές ηλικίες, με τη νέα αφίσα του Junior, η ΦΑΓΕ, μας παρουσιάζει νεράιδες, φτερωτά άλογα και άλλα υπέροχα πλάσματα της φαντασίας μας.

Η αφίσα είναι διαθέσιμη δωρεάν από τη ΦΑΓΕ, ενώ τα αυτοκόλλητα για τη συμπλήρωσή της θα τα βρείτε πάνω στα κύπελλα Junior. Οι εκπλήξεις για τα παιδιά, όμως, δε σταματούν εδώ, στο website www.junior-fage.gr θα βρείτε καινούρια συναρπαστικά παιχνίδια!