Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας από τα Starbucks

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας από τα Starbucks

Η αγαπημένη μας εταιρεία μας βάζει σε mood Χριστουγέννων από νωρίς

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η αγαπημένη μας εταιρεία Starbucks έχει συνδεθεί με την καλύτερη ποιότητα καφέ, τα γευστικά γλυκίσματα και σνακς, και φυσικά την απίστευτη ευρηματικότητά τους σε ότι έχει να κάνει με την περίοδο των Χριστουγέννων. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, που πολλοί συνδέουν την αγαπημένη αυτή γιορτή, με την απόλαυση του καφέ τους στα Starbucks της γειτονιάς τους, απολαμβάνοντας τον υπέροχο στολισμό και τα κλασικά τραγούδια που παίζουν πάντα τέτοια εποχή.

Φέτος, για ακόμη μία φορά, τα Starbucks πρωτοτυπούν και εκτός από όλα τα υπόλοιπα μας δίνουν τις καλύτερες ιδέες για υπέροχα δώρα στους αγαπημένους μας. Και ποιος άλλωστε δεν ενθουσιάζεται με μία όμορφη κούπα, πάντα σε εορταστικό κλίμα, η οποία αυτομάτως του φτιάχνει τη διάθεση και τον κάνει να ξεκινά την μέρα του με ανεβασμένη ψυχολογία; Τα Starbucks έχουν μία τεράστια ποικιλία από κούπες, σε χαμηλές τιμές, με σχέδια τα οποία είναι βγαλμένα μέσα από την καρδιά των Χριστουγέννων!

Αν βέβαια δεν θέλετε κούπες, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα θερμός, τα οποία επίσης βρίσκονται σε μεγάλη ποικιλία και πρωτότυπα παιχνιδιάρικα σχέδια. Εκτός από την ποιότητα του προιόντος η οποία είναι αναμφισβήτητη, είναι η τέλεια λύση για όσους έχουν βαρεθεί τα κλασικά χωρίς έμπνευση ασημί μπουκάλια.

Ας μην ξεχνάμε φυσικά και τις χριστουγεννιάτικες ποικιλίες καφές, οι οποίες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έρχονται να κάνουν τις γιορτές μας πιο γευστικές και ενδιαφέρουσες. Ανάμεσά τους ο κλασικός Christmas Blend ο οποίος συντροφεύει τους οπαδούς των Starbucks από το 1985 και χαρακτηρίζεται από την περίπλοκη γεύση του, το γεμάτο σώμα και την μέτρια οξύτητα. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή για τους πιο απαιτητικούς και τολμηρούς και αυτή είναι ο Christmas Blend Espesso Roast, ο οποίος συνδυάζει σπάνιους πεπαλαιωμένους κόκκους από τη Σουμάτρα με τη ζωηρή οξύτητα του καφέ από την Κόστα Ρίκα. Αυτό το χαρμάνι καβουρδίζεται όπως ο Espresso Roast για μία αξέχαστη γεύση και ένα πικάντικο τελείωμα.

Επισκεφθείτε γρήγορα ένα κατάστημα Starbucks και καλές γιορτές!