Chillbox: H αγαπημένη αλυσίδα frozen yogurt σας κάνει το καλύτερο δώρο

Chillbox: H αγαπημένη αλυσίδα frozen yogurt σας κάνει το καλύτερο δώρο

Το απόλυτο Smartphone της αγοράς μπορεί να γίνει δικό σας

Η ελληνική αλυσίδα frozen yogurt υποδέχεται τον Χειμώνα με επιπλέον λόγους επίσκεψης για το κοινό που θέλει να συνδυάσει το υγιεινό με την απόλαυση. Ο επικός καφές buondi με κρέμα chillbox, το μοναδικό frozen yogurt με σουφλέ σοκολάτας και τα κομματάκια σοκολατόπιτας έρχονται να διευρύνουν το περιθώριο επιλογών, αναδεικνύοντας τα καταστήματα της αλυσίδας σε σημεία συνάντησης και διασκέδασης.

Ειδικά για τους φίλους του concept chillbox, η αλυσίδα δίνει την ευκαιρία η επίσκεψη στο κατάστημα να συνδυαστεί και με μεγαλύτερο όφελος από αυτό της γευστικής απόλαυσης. Μέσω διαγωνισμού, κάθε δέκα μέρες ένας τυχερός από το σύνολο των επισκεπτών θα κερδίζει το πιο περιζήτητο Smartphone της αγοράς.

Το διαδίκτυο θα αποτελέσει το κεντρικό όχημα γνωστοποίησης της «άφιξης» του χειμωνιάτικου concept chillbox και των όρων του διαγωνισμού, με ύφος και σχεδιασμό που επιβεβαιώνουν τη δυνατότητα της εταιρείας να βρίσκει κάθε φορά «φρέσκους» τρόπος επικοινωνίας.

Σημειώνεται πως πληροφορίες για το διαγωνισμό το κοινό μπορεί να βρίσκει στο site www.chillbox.gr και μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο Facebook (www.facebook.com/ChillboxFrozenYogurt).