Η Madame Ginger "μετακομίζει"στα Μαθήματα Μαγειρικής!

Η Madame Ginger "μετακομίζει"στα Μαθήματα Μαγειρικής!

Μαζί μαγειρεύουν... νόστιμα νέα! 

Αν λατρεύετε τη μαγειρική, σίγουρα θα γνωρίζετε δύο γυναίκες που έχουν κάνει αίσθηση στο χώρο: την chef Μαριλού Παντάκη aka Madame Ginger και την Λίλα Καραποστόλη, ψυχή του Cookery Club "Μαθήματα Μαγειρικής". Μπορείτε τώρα να φανταστείτε τι σημαίνει η είδηση ότι αυτές οι δύο foodies αποφάσισαν να συνεργαστούν και να ξεκινήσουν από κοινού ένα μαγειρικό ταξίδι γεμάτο αγάπη, φαντασία, πάθος, ιδέες, δημιουργία!

Το Food Blog Madame Ginger, λοιπόν, "μετακομίζει" στα Μαθήματα Μαγειρικής και αυτή είναι μία συνεργασία που θα δημιουργήσει στοχευμένες ενέργειες και θα ενώσει την ομορφιά της μαγειρικής τέχνης και την μαγεία της διήγησης ιστοριών μέσα από το φαγητό. Μαζί θα σχεδιάσουν έξυπνες ενέργειες παρουσίασης, προβολής και διαφήμισης προϊόντων και εταιρειών, θα συνταιριάξουν συνταγές, θα χαρίσουν τις δικές τους φωτογραφικές ιστορίες, θα ζωντανέψουν video γεμάτα νοστιμιά, θα κάνουν μαθήματα μαγειρικής και θα δημιουργήσουν μια ανανεωμένη ατμόσφαιρα για όσους αγαπούν τη μαγειρική και κουράστηκαν να βλέπουν συνέχεια τα ίδια!

Ο χώρος των Μαθημάτων Μαγειρικής θα αποτελεί πλέον το εργαστήρι της Madame Ginger και της ομάδας της και σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του Cookery Club, θα αναλαμβάνουν μεταξύ άλλων εκδηλώσεις όπως Εταιρικές παρουσιάσεις, Γευσιγνωσίες, Οινογνωσίες, Team Building Gastro Activities, Συνεντεύξεις Τύπου, Φωτογραφίσεις και δημιουργία video (προϊόντων, συνταγών κτλ) για site, προωθητικό υλικό ή διαφημιστικές καταχωρήσεις, Δημιουργία οπτικής επικοινωνίας από το σχεδιασμό ενός απλού λογοτύπου, μέχρι τον σχεδιασμό site, προωθητικού υλικού, συσκευασίας, εντύπων, στήσιμο περιοδικού, εφημερίδας, βιβλίου, έκδοσης, newsletter κτλ.

Τα καλύτερα και νόστιμα έρχονται - μείνετε συντονισμένοι για τα updates!

Info: Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Λίλα (Τηλ: 210 9882378 /Email: lila@mathimatamageirikis.gr) ή την Μαριλού (Κιν: 6957.217.317 / Email: marilou@madameginger.com)