WineSpecialist.gr: H διαδικτυακή κάβα που μας ενθουσίασε!

WineSpecialist.gr:  H διαδικτυακή κάβα που μας ενθουσίασε!

Ένα υπέροχο ταξίδι στον απέραντο κόσμο του κρασιού ξεκινά

Την ποιοτική άνοδο των Ελληνικών κρασιών της περασμένης δεκαετίας ακολούθησε η πρόσφατη άνθηση των winebars και των σχολών εκπαίδευσης γύρω από το αντικείμενο εν γένει. Έτσι, αργά αλλά σταθερά, το οινόφιλο κοινό άρχισε να διευρύνει τον ορίζοντά του προς τον παγκόσμιο αμπελώνα.

Το σφιχτό μοντέλο εισαγωγής και διανομής κρασιών που έχει κυριαρχήσει αλλά και οι ανταγωνιστικές πλέον τιμές του εγχώριου προϊόντος έχουν κάνει τον καταναλωτή να περιοριστεί σε δυσανάλογα λίγες ετικέτες από τις μεγάλες χώρες παραγωγής, ιδιαίτερα αυτές που βρίσκονται εκτός Ευρώπης.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το WineSpecialist.gr πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην ίδρυση μιας διαδικτυακής κάβας με σκοπό τη διάδοση του ποιοτικού οίνου, όχι απαραίτητα ακριβού, με γνώση και σεβασμό απέναντι στο αντικείμενο.

Το e-Shop ξεκίνησε με 98 επιλεγμένες ετικέτες, 89 εκ των οποίων είναι δικές τους εισαγωγές μοναδικές στην Ελληνική αγορά. Οι ποσότητες είναι και θα παραμείνουν περιορισμένες έτσι ώστε, μέσω των συχνών αλλαγών, το αγοραστικό κοινό να έρχεται σε επαφή με συνεχώς νέα πράγματα αλλά και να αποφεύγεται η δέσμευση από μέρους της εταιρείας με συγκεκριμένους παραγωγούς ή εμφιαλώσεις.

Σκεφτείτε ένα ιδιότυπο διαδικτυακό wine bar... Ένα υπέροχο ταξίδι στον απέραντο κόσμο του κρασιού ξεκινά.