Στο Rakkan για Umami Lunch!

Στο Rakkan για Umami Lunch!

Σε budget friendly τιμές! 

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και, αν μη τι άλλο, η εμπειρία που βιώνει ο επισκέπτης του τον αφήνει με ένα μεγάλο χαμόγελο ευχαρίστησης.

Το Rakkan Bar Lounge Restaurant, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα, έρχεται με μια νέα πρόταση για lunch: το Umami Lunch Menu αποτελείται από εμπνευσμένους γευστικούς συνδυασμούς και αποτελεί μια νέα, price friendly επιλογή.

Καθημερινά, από τη 1 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα μπορείτε να μυηθείτε στην κουλτούρα της ιαπωνικής γαστρονομίας επιλέγοντας ανάμεσα στις τρεις προτάσεις του Umami Lunch Menu με γεύσεις από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου στα 35,00€/ άτομο, με προτάσεις από την κρύα κουζίνα στα 45,00€/ άτομο ή να δοκιμάσετε τις επιλογές που έχει κάνει για εσάς ο chef του Rakkan με ένα signature Umami Lunch Menu για 2 άτομα, το οποίο προσφέρεται στα 80,00€ / 2 άτομα. Plus: σε κάθε Umami Lunch Menu προσφέρεται ένα ποτήρι λευκό κρασί Pinot Grigio σε κάθε άτομο.

RAKKAN BAR LOUNGE RESTAURANT

Το Rakkan είναι ήδη γνωστό για το εξαιρετικό sushi του, οπότε δεν χρειάζεται συστάσεις. Από το υπόλοιπο μενού, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Black Cod, την αέρινη Tempura Omakase, την σούπα Miso και οπωσδήποτε το "Namelaka" και είναι μια τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε κρέμα σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από φρούτα του πάθους και πέρλες σοκολάτας- ένα κολασμένο γλυκό που θα ολοκληρώσει υπέροχα το γεύμα σας!