To πιο πρωτότυπο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων!

To πιο πρωτότυπο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων!

Τέλειες προτάσεις από το ηλεκτρονικό delicatessen Yolenis.com

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η οικογένεια της Yolenis προσφέρει ιδιαίτερες προτάσεις δώρου με ξεχωριστές γευστικές επιλογές για το έτερον ήμισυ! Το www.yolenis.com είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen με αυθεντικά παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα. Φιλοξενούνται περισσότερα από 1200, από 110 καταξιωμένους παραγωγούς της ελληνικής υπαίθρου όπου παράλληλα με τις πληροφορίες του προϊόντος γίνεται και επαρκής αναφορά για τον παραγωγό του αλλά και την περιοχή προέλευσης.


Το «Τραπέζι του μήνα» στην αρχική του σελίδα, φιλοξενεί μοναδικές επιλογές για την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου και παράλληλα η οικογένεια της Yoleni's διαλέγει για εσάς τις πιο γλυκές γεύσεις για ένα ...ρομαντικό και απολαυστικό ταξίδι σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Η 14η Φεβρουαρίου, η ημέρα των ερωτευμένων, έχει τις ρίζες της στον εορτασμό της μνήμης του Βαλεντίνου. Πρόκειται για ένα καθολικό ιερέα που μαρτύρησε για την πίστη του την ίδια ημερομηνία, το 270 μ.Χ. στους διωγμούς του αυτοκράτορα Κλαύδιου. Ο Βαλεντίνος καταδικάστηκε σε θάνατο, επειδή τελούσε γάμους ανάμεσα σε ζευγάρια, διαδίδοντας και στερεώνοντας έτσι τη χριστιανική πίστη. Η Καθολική Εκκλησία αναγνώρισε αργότερα τον Βαλεντίνο ως Άγιο και ανακηρύχτηκε προστάτης των ερωτευμένων. Από τον 16ο αιώνα και μετά, η θρησκευτική αυτή γιορτή αρχίζει να παίρνει άλλη διάσταση. Μέχρι και σήμερα δώρα, ρομαντικά δείπνα και ευχετήριες κάρτες... μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων αυτών που θέλουν να εντυπωσιάσουν το ταίρι τους! Η οικογένεια της Yoleni's γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων μαζί σας και σας καλεί να εντυπωσιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με ξεχωριστές συνθέσεις δώρων και επιλογές με άρωμα Ελλάδας που υπόσχονται υπέροχες στιγμές απόλαυσης.

hhh


Κάντε υπέροχες εκπλήξεις ακόμα και σε... έρωτες εκτός συνόρων! Το ηλεκτρονικό delicatessen Yolenis.com σας φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σας, δεδομένου ότι εξασφαλίζει με απόλυτη συνέπεια, παράδοση σε 16-36 ώρες από την παραγγελία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.


Δώστε ιδιαίτερο άρωμα και γεύση στην πιο «αγαπησιάρικη» ημέραμε ένα...κλικ!