Πείνασες; Άσε κάτω το τηλέφωνο! (video)

Πείνασες; Άσε κάτω το τηλέφωνο! (video)

Έχει έρθει εκείνη η ώρα που κάνει... πείνα; Που δεν έχεις το χρόνο να μπεις στην κουζίνα και το μόνο που λαχταράς είναι μια δροσερή σαλάτα; Ή μήπως ένα ζουμερό burger; Ίσως μια βελούδινη μακαρονάδα;

Από την άλλη, θυμάσαι την τελευταία φορά που παρήγγειλες φαγητό από το τηλέφωνο και με το που έφτασε στην πόρτα σου η παραγγελία... σου κόπηκε η όρεξη; Ξέχασέ τα όλα και κυρίως... άσε κάτω το τηλέφωνο!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να απολαύσεις το φαγητό που τραβάει η όρεξή σου είναι να μπεις στο e-FOOD.gr, το No1 site για delivery στην Ελλάδα! Με άλλα λόγια, τέλος στην αναμονή του τηλεφώνου, στους αγενείς της άλλης γραμμής που εύκολα σου κόβουν την όρεξη, στο φαγητό που ερχόταν στο σπίτι σου, αλλά καμία σχέση δεν είχε με αυτό που είχες ζητήσει. Τώρα μπαίνεις απλά, γρήγορα και εύκολα στο www.e-food.gr, επιλέγεις ανάμεσα σε 2.500 καταστήματα, σε 40 πόλεις της Ελλάδας και εννοείται χωρίς έξτρα χρέωση!

Τίποτα πια δεν σε σταματά... www.e-food.gr, μπορείς να βρεις τα πάντα: από πίτσα, σουβλάκια και burgers μέχρι μεξικάνικο, ινδικό, sushi αλλά και πολλά πολλά λαχταριστά γλυκά. Στα "πολύ" plus που παρατηρήσαμε εμείς είναι οι προσφορές που εξασφαλίζει καθημερινά, και στις οποίες είναι πραγματικά δύσκολο να μπορέσεις να αντισταθείς.

Μη τα μασάς, λοιπόν, με το τηλέφωνο με το e-FOOD.gr, θα φας καλά!