Σοκολάτα, αγάπη μου!

Σοκολάτα, αγάπη μου!

Τώρα μπορείς να την απολαμβάνεις χωρίς ενοχές!

Αν μέχρι τώρα ένιωθες ενοχές για την αγάπη σου στη σοκολάτα, τώρα μπορείς να την απολαμβάνεις πιο συχνά – και χωρίς να φοβάσαι για την γραμμή σου!

Και αυτό, γιατί έχεις στη διάθεσή σου τις σοκολάτες Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ που γλυκαίνουν τον ουρανίσκο χωρίς να σαμποτάρουν τη δίαιτά σου. Με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, σε δύο γευστικές επιλογές, γάλακτος και bitter, οι σοκολατένιες προτάσεις Sweet & Balance κυκλοφορούν σε πλάκες σοκολάτας και mini σοκολατάκια αν προτιμάς μικρές δόσεις απόλαυσης για να έχεις τον έλεγχο κάθε στιγμή!

Οι σοκολάτες Sweet & Balance έχουν υπέροχη γεύση, χωρίς να έχουν ζάχαρη, αλλά φυσικό γλυκαντικό από το φυτό Stevia, ενώ παράλληλα περιέχουν και φυτικές ίνες. Με λίγα λόγια, θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής σου. Εξάλλου, όταν ξέρεις ότι μπορείς να φας λίγη σοκολάτα χωρίς ενοχές, δεν νιώθεις στέρηση για γλυκό και έτσι είναι πιο εύκολο να ακολουθήσεις τη δίαιτά σου!

Τώρα η αγάπη για τη σοκολάτα είναι Sweet & Balance ...δηλαδή και γλυκό και ισορροπία. Θα τη βρεις και σε mini σοκολατάκια για μικρές απολαύσεις σε πολλές... δόσεις!