Η δίαιτα αρχίζει, η απόλαυση συνεχίζεται!

Η δίαιτα αρχίζει, η απόλαυση συνεχίζεται!

Tα επιδόρπια Sweet & Balance σκέφτονται εσένα και τη γραμμή σου

Ήθελες να αρχίσεις δίαιτα και δεν τα κατάφερες λόγω εορτών και αργιών; Αποφάσιζες να μπεις σε πρόγραμμα αλλά τελικά υπέκυπτες στη θέα ενός απολαυστικού γλυκού; Τώρα πια δεν χρειάζεται να αντιστέκεσαι! Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς στερήσεις, γιατί υπάρχουν τα επιδόρπια που σκέφτονται τη γραμμή σου: τα Sweet & Balance από τη ΓΙΩΤΗΣ.

Τα επιδόρπια νέας γενιάς Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της ισορροπημένης διατροφής και απίστευτη γεύση!

Δηλαδή, δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia, έχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά, περιέχουν φυτικές ίνες και επιπλέον έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη. Τι καλό κάνει αυτό; Αποφεύγουμε τα τσιμπολογήματα που συνήθως μας κάνουν να παίρνουμε κιλά. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Τα τρόφιμα που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη απελευθερώνουν σταδιακά και σταθερά τη γλυκόζη στο αίμα και συνεπώς την ενέργεια στο σώμα. Έτσι μας δίνουν ένα παρατεταμένο αίσθημα κορεσμού και μειώνουν το αίσθημα της πείνας.

Μην αναβάλλεις λοιπόν τη δίαιτα! Γιατί τώρα και θα μπεις ευκολότερα στο αγαπημένο σου τζιν και θα προστεθούν απίστευτες γλυκές εμπειρίες στο καθημερινό σου διαιτολόγιο, χάρη στα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ.

Απόλαυση χωρίς στερήσεις, χωρίς ενοχές!