«Love to Bake Day»: η πιο νόστιμη μέρα της εβδομάδας!

«Love to Bake Day»: η πιο νόστιμη μέρα της εβδομάδας!

Ένα yummy event διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου

Για τρίτη συνεχόμενη φορά το «Love to Bake Day», στην Πασχαλινή του εκδοχή, υποδέχθηκε την κουζίνα του μικρούς και μεγάλους στο Golden Hall, προσφέροντάς τους αμέτρητες εκπλήξεις και φυσικά φρεσκοψημένες γλυκές και αλμυρές Πασχαλινές δημιουργίες, με πρώτη ύλη τη γκάμα αλεύρων από τους «Μύλους Αγίου Γεωργίου».

Στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα που στήθηκε ειδικά για αυτή την ημέρα, οι food bloggers Madame Ginger & Funky Cook και ο NomadChef Ανδρέας Λαγός, έδιναν tips για τα μυστικά του ψησίματος και μία σειρά από τρόπους χρήσης των αλεύρων, σε συνταγές εύκολης εκτέλεσης. Μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία της Έλενας Τσαβαλιά, η οποία μαγείρεψε μαζί με την Madame Ginger και τον Ανδρέα Λαγό, αλλά επίσης μοίραζε στους παρευρισκόμενους να δοκιμάσουν τις λιχουδιές που είχαν φτιάξει!

alevri2 baec2

Σε αυτή τη γιορτή της μαγειρικής δεν θα μπορούσε να λείπει η «παιδική» γωνιά για τους μικρούς μας δημιουργούς, όπου ζύμωσαν κουλουράκια της Λαμπρής αλλά έφτιαξαν και πασχαλινές κατασκευές!

Αν λοιπόν δεν χορταίνετε να νιώθετε τη χαρά της φρέσκιας ζύμης στα χέρια σας, την ευτυχία μιας νέας δημιουργίας και την ικανοποίηση της επιβράβευσης, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ανανεωμένη σελίδα www.alevri.com και να γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας των Μύλων Αγίου Γεωργίου στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα όσα ετοιμάζουν (facebook.com/alevri.com.gr).

alevri3 dbeb0

Η "Love to Bake Day", μια ημέρα αφιερωμένη σε όλη την οικογένεια και κυρίως στις γυναίκες που καθημερινά φροντίζουν τους αγαπημένους τους δημιουργώντας λαχταριστές σπιτικές φρεσκοψημένες λιχουδιές, θα είναι και πάλι σύντομα κοντά σας!