"Μόνος στην Κουζίνα": Το καινούριο βιβλίο μαγειρικής της Ντίνας Νικολάου έχει καλό σκοπό!

"Μόνος στην Κουζίνα": Το καινούριο βιβλίο μαγειρικής της Ντίνας Νικολάου έχει καλό σκοπό!

Γιαυτό δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα! 

Στους φίλους του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας" προστίθεται και η διάσημη σεφ και τηλεοπτική προσωπικότητα Ντίνα Νικολάου καθώς αποφάσισε να προσφέρει τα συγγραφικά δικαιώματα από το νέο της βιβλίο της «Μόνος στην κουζίνα» με συνταγές, οδηγίες και συμβουλές γευσιγνωσίας προς τους πρωτάρηδες της μαγειρικής!

Ένα βιβλίο με απολαυστικές συνταγές στο οποίο η Ντίνα Νικολάου «εκτός από αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά και μυρωδικά πρόσθεσε και μια μεγάλη δόση ευαισθησίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και ελπίδας...» όπως τόνισε ανάμεσα στ' άλλα η γενική γραμματέας του Συλλόγου κ. Ινώ Κωνσταντοπούλου που μίλησε για το έργο του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και τη σημασία και μοναδικότητα της δωρεάς μυελού των οστών, στην παρουσίαση που έγινε στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ.

Στην εκδήλωση μίλησαν για το βιβλίο, ο εκδότης, Ιωάννης Κωνστανταρόπουλος, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, κριτικός γεύσης του περιοδικού «Αθηνόραμα», ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής , ο Χρήστος Σοκόλης, επιχειρηματίας και σύμβουλος γαστρονομίας και η ίδια η συγγραφέας. Όλοι τόνισαν την ιδιαιτερότητα και την αξία του βιβλίου τόσο για την προσφορά του στον κόσμο της μαγειρικής όσο και για τον ιερό σκοπό του.

Το «Μόνος στην κουζίνα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μίνωας»