Amstel Radler Guarana: απολαυστική, με 0% αλκοόλ και ελάχιστες θερμίδες!

Amstel Radler Guarana: απολαυστική, με 0% αλκοόλ και ελάχιστες θερμίδες!

Ε, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να την αγαπήσεις! 

Μία ανάσα είμαστε από εκείνη την στιγμή που συνειδητοποιείς πως αυτό ήταν, είναι καλοκαίρι, ο υδράργυρος σταματάει να κάνει το γιο-γιο και σκαλώνει στα ψηλά, ο ουρανίσκος ζητάει απεγνωσμένα κάτι παγωμένο και απολαυστικό - αλλά μετρημένο στις θερμίδες.

Και για αυτές τις στιγμές ακριβώς, σου έχουμε την τέλεια ιδέα: μια νέα Amstel Radler, αυτή τη φορά με Guarana, απόλυτα αναζωογονητική, γεμάτι δροσιά και φυσική ενέργεια!

Για να ξέρεις τι πίνεις, να θυμίσουμε πως όταν λέμε "Radler" εννούμε τον συνδυασμό μπύρας με χυμό από λεμόνι- μόνο που αυτή τη φορά η Amstel βάζει ένα έξτρα twist συνδυάζοντας μπίρα χωρίς αλκοόλ με Guarana (το διάσημο τροπικό φρούτο της Βραζιλίας) και, φυσικά, Lime.

Στο ποτήρι σου θα έχεις μια απόλυτα δροσιστική, τονωτική "μπύρα", με 0,0% αλκοόλ και μόνο 32 θερμίδες ανά 100 ml, θα την απολαύσεις χωρίς τύψεις και το βέβαιο είναι πως θα την αναζητήσεις ξανά και ξανά, σε στιγμές χαλάρωσης, στην έξοδο με την παρέα (χωρίς να το άγχος του αλκοτέστ) ή ακόμα και σε ένα γρήγορο lunch break μέσα στη μέρα!