Signature Cocktails και γιαπωνέζικα bites στο Matsuhisa Athens, σε τιμή... έκπληξη!

Signature Cocktails και γιαπωνέζικα bites στο Matsuhisa Athens, σε τιμή... έκπληξη!

"Προορισμός" για όμορφα καλοκαιρινά βράδια

Παρασκευή απόγευμα σημαίνει τέλος υποχρεώσεων. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κλείσω τον υπολογιστή και να τρέξω για χαλαρό ποτάκι κοντά στη θάλασσα. Η επιθυμία μου εισακούστηκε και το καλό τζίνι μου έστειλε πρόσκληση για να απολαύσω από κοντά τα... spring nights του λατρεμένου hot spot των Νοτίων προαστίων, του Matsuhisa Athens.


Μαζί με τη συνάδελφο Ερμιόνη, κατευθυνθήκαμε προς τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Το Martini Bar του Matsuhisa είχε γεμίσει κόσμο και εμείς ανυπομονούσαμε να δοκιμάσουμε τα νέα ανοιξιάτικα cocktails, παρέα με τα ολοκαίνουρια Matsuhisa bites. Η γνωστή Dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Χριστίνα Γιαννοπούλου μας έφτιαξε τη διάθεση με τις υπέροχες μουσικές της επιλογές.


Μετά από λίγα λεπτά έφτασαν στο τραπέζι μας οι επιλογές μας: Το δικό μου twisted zombie ήταν ό,τι πιο δροσερό έχω δοκιμάσει, με ρούμι, ανανά και passion fruit, ενώ η Ερμιόνη ψήφισε Ginger Cosmo με vodka, ginger, cranberry, lime και Cointreau- απίθανα και τα δύο, φτιαγμένα από έμπειρα χέρια!

11185439 10206611280904442 915542039 n 8f4a1

Το highlight της βραδιάς, που σε ενδιαφέρει: Κάθε Παρασκευή μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου cocktail συνοδεία τέλειου finger food στην τιμή των 15 μόλις ευρώ! Ναι, καλά διαβάσες! Στο μαγικό κουτάκι με τα matsuhisa bites θα βρείς sushi, λαχταριστές γαρίδες, σολομό και πολλές-πολλές ακόμη λιχουδιές fusion γιαπωνέζικης κουζίνας, που θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σου!

11199019 10206611280144423 253915696 n 462ea


Θάλασσα, θέα, όμορφο περιβάλλον, υπέροχη μουσική, δροσερά cocktails και πεντανόστιμο finger food και όλα αυτά με την εξαιρετική εξυπηρέτηση του Astir Palace - αυτά είναι τα μυστικά υλικά για να περάσεις αξέχαστα καλοκαιρινά βράδια!

'Till next time, λοιπόν!