Douwe Egberts: Απολαυστικός espresso σε κάψουλες!

Douwe Egberts: Απολαυστικός espresso σε κάψουλες!

Ένα από τα κορυφαία ονόματα του καφέ, φέρνει στο σπίτι σου τον πιο τέλειο espresso- ανακάλυψε τη διαφορά!

Αν είσαι λάτρης του καφέ, αυτά τα νέα θα σε ενθουσιάσουν: μόλις ήρθαν οι νέες κάψουλες Espresso Douwe Egberts, οι οποίες είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso, και απελευθερώνουν μέσα σε δευτερόλεπτα τα πιο συναρπαστικά αρώματα του αγαπημένου σου espresso!


Και αυτό δεν είναι τυχαίο: κάθε κάψουλα περικλείει την εμπειρία και τη γνώση του καλού καφέ που προσφέρει η ιστορία 260 ετών (!) του ονόματος Douwe Egberts. Χάρη στην ειδικά μελετημένη, πρωτοποριακή συσκευασία της, διατηρεί ανέπαφη την «ψυχή» και τον χαρακτήρα του αγαπημένου σου espresso που, με το πλούσιο άρωμά του ξεσηκώνει τις αισθήσεις και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία καφέ. Το ίδιο και η τέλεια υφή της παχιάς, πλούσιας κρέμας στο φλιτζάνι σου, η οποία ανοίγει τον δρόμο για τον πιο απολαυστικό καφέ, πριν καν αγγίξει τα χείλη σου!

Οι κάψουλες Espresso Douwe Egberts είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso και θα τις βρεις στα super market για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Και για ένα πράγμα μπορεις να είσαι σίγουρη: πως θα αναβαθμίσουν και θα απελευθερώσουν τον τρόπο που πίνεις τον καφέ σου!