Magic Pleasure Store: L.F.E!

Magic Pleasure Store: L.F.E!

3 λόγοι που λατρεύουμε αυτό το hot spot... σοκολατένιας απόλαυσης!

Άνοιξε πέρσι με αφορμή τα 25 χρόνια Magic ως popup store και το επισκεφθήκαμε αμέτρητες φορές μέχρι τελευταία στιγμή που έκλεισε τις πύλες του αργά το φθινόπωρο, ελπίζοντας πως θα τα... ξαναπούμε.


Όταν έφτασε στο γραφείο η πρόσκληση για το φετινό opening η χαρά ήταν μεγάλη, διότι ναι, άνοιξε ξανά όπως ευχόμασταν και γιατί ναι, έρχεται καλοκαίρι με Magic στιγμές!


Και ναι, αγαπάμε Magic Pleasure Store για όλους αυτούς τους λόγους:


1. Γιατί είναι ο απόλυτος ναός της απόλαυσης, γιατί δεν υπάρχει τίποτε μέσα σε αυτό το κατάστημα που να μην είναι yummy: από τις βάσεις του παγωτού, βανίλια- σοκολάτα, τις λιωμένες σοκολάτες Magic (κλασική, λευκή ή μαύρη) που περιμένουν να αγκαλιάσουν ηδονικά το παγωτό και τα toppings που φέτος γίνονται ακόμα πιο προκλητικά!

MPS03 d5ee0


2. Και όταν λέμε toppings εννοούμε ιδέες που θα κάνουν το μυαλό σου να δουλεύει με χίλια, να σκαρφίζεται λαχταριστούς συνδυασμούς: δίπλα στο καραμελωμένο αμύγδαλο, το μπισκότο, την καρύδα, το αλατισμένο φιστίκι ή το τριμμένο χώνακι με κομματάκια σοκολάτας θα βρεις πεπόνι, φράουλα, cranberry, κόκκους ρυζιού με κακάο, λιναρόσπορο, ηλιόσπορο και πολύχρωμη ζάχαρη μέχρι ποπ κορν με αλάτι ή καραμελωμένο, πιπερόριζα, μούσλι με τροπικά φρούτα, χαλβάς και τσίλι.

MPS06 2c75a


3. Γιατί μέσα στην καρδιά της πόλης υπάρχει μια πρό(σ)κληση: #discoverpleasure. Και αυτό το Magic Pleasure Store είναι ο πρώτος από τους πολλούς σταθμούς που μαθαίνουμε πως έρχονται για να κάνουν ακόμα πιο απολαυστικό, ακόμα πιο... Magic το καλοκαίρι μας!

Magic Athens Pleasure Store:
Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Αθήνα

facebook: www.facebook.com/magic.algida
twitter: @MagicIceCreamGr
#discoverpleasure #MagicAthens