In Magic I trust

In Magic I trust

Το Μagic έχει κάτι νέο να μας προτείνει, και ναι είναι συγκλονιστικό

Θα πω κάτι και #pestenamefate: Το παγωτό δεν είναι στα αγαπημένα μου γλυκά- και πιστέψτε με, λατρεύω τα γλυκά. Ακόμα και ντάλα καλοκαίρι, θα προτιμήσω να φάω μια τάρτα σοκολάτα από ένα παγωτό σοκολάτα, και δεν ντρέπομαι να το πω.

Η βόλτα μου από το Magic Pleasure Store έγινε περισσότερο από περιέργεια: τι είναι αυτό το popup store που θυμίζει pop up store μόδας) αλλά με γεύση, και μάλιστα με παγωτό. Βρέθηκα μπροστά σε μια... boutique και όχι ένα συνηθισμένο κατάστημα που πουλάει παγωτό. Χρυσό και σκούρο καφέ έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και εκεί έρχεται ο Pleasure Maker (αχ τι ωραίο να είσαι... pleasure maker) να σε πάρει από το χέρι, να σου δείξει την διαδρομή της απόλαυσης και μετά να σε αφήσει να αυτοσχεδιάσεις, να δημιουργήσεις το πιο yummy παγωτό όπως εσύ το φαντάζεσαι.

11304501 10206913970951504 1536785502 n b7779

Επέλεξα για βάση ένα ξυλάκι βανίλια και προχώρησα στο επόμενο βήμα: τα toppings. Εδώ δεν υπάρχουν περιορισμοί, δεν υπάρχουν dos and don'ts εδώ υπάρχει η έμπνευσή σου και ένα bar γεμάτο με ότι topping μπορείς να φανταστείς! Από τα all time classic καραμελωμένα αμύγδαλα μέχρι «προχώ» τσίλι, τζίντζερ και χαλβάς! Δεν υπέκυψα στο κάλεσμα του τσίλι, και προτίμησα τα... popping candy που σκάνε στο στόμα και κάνουν μικρές εκρήξεις στον ουρανίσκο, σαν αυτά που τρώγαμε παιδιά. Μαζί τους ταίριαξα και πέρλες σοκολάτας και αφού τα πήρε ευλαβικά ο Pleasure Maker σε ένα ειδικό shaker, ετοίμασε το ξυλάκι με τη βανίλια για τη μεγάλη βουτιά στη λευκή σοκολάτα. Εκεί, καθώς η λιωμένη λευκή σοκολάτα αγκάλιαζε την βανίλια σε μια πλούσια στρώση, ο Pleasure Maker ξαπλώνει το παγωτό μου στα toppings, και από τις δυο πλευρές, ώστε να τα «φορέσει» τέλεια!

11416755 10206913970991505 1999837469 o fa4a3

Ω θεοί! Είναι άραγε τόσο υπέροχο όσο φαίνεται; Δαγκώνω και ναι, είναι τόσο υπέροχο! Η λευκή σοκολάτα σπάει και δίνει τη θέση της στην βάση βανίλιας ενώ ταυτόχρονα τα toppings κάνουν πάρτυ στον ουρανίσκο, δίνουν διαστάσεις στη γεύση και στην απόλαυση- πραγματικά...Magic-al!

image1 1a4d8

Θα επιστρέψω στο Magic Pleasure Store, γιατί μπορεί το παγωτό να μην είναι στα αγαπημένα μου γλυκά όμως ΑΥΤΟ το παγωτό, αυτό που μπορώ να φτιάξω ανάλογα με τη διάθεσή μου κάθε φορά με ατέλειωτους συνδυασμούς από toppings είναι εκ-πλη-κτι-κό- και θέλω να δοκιμάσω κάθε πιθανό συνδυασμό του!

Magic Athens Pleasure Store:
Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Αθήνα

facebook: www.facebook.com/magic.algida
twitter:@MagicIceCreamGr
#discoverpleasure #MagicAthens